Life

Matinalii de la „Dimineața cu noi”, bătaie cu perne la filmări. Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase, echipa trăsnită de la Kanal D

Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase s-au distrat copios la filmările pentru promo-ul matinalului „Dimineața cu noi”. Cei trei au încins o adevărată bătaie cu perne.
09.03.2022 | 18:06
Matinalii de la Dimineata cu noi bataie cu perne la filmari Bursucu Viviana Sposub si George Tanase echipa trasnita de la Kanal D
Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase s-au bătut cu perne. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Începând cu 14 martie, matinalul „Dimineața cu noi” va putea fi urmărit în fiecare zi, de luni până vineri, la Kanal D. Gazdele emisiunii vor fi Bursucu, comediantul George Tănase și Viviana Sposub. Între cei trei s-a creat o legătură specială, lucru care poate fi observat cu ușurință în imaginile de la filmările pentru promo-ul producției de televiziune.

Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase, bătaie cu perne la filmările pentru „Dimineața cu noi”

Buna dispoziție și energia pozitivă sunt principalele lucruri care-i caracterizează pe cei trei matinali. George Tănase, Bursucu și Viviana Sposub au dezvoltat cu ușurință o relație de prietenie, iar chimia dintre ei este una aparte.

ADVERTISEMENT

Recent a fost filmat promo-ul emisiunii „Dimineața cu noi”, ce urmează să intre în casele telespectatorilor începând cu data de 14 martie.

dimineața cu noi matinal kanal d bataie cu perne bursucu viviana sposub george tănase
Moderatorii „Dimineața cu noi” s-au distrat pe cinste.
Foto: Kanal D

Pe platoul de filmare s-a iscat o bătaie cu perne în toată regula care i-a amuzat copios pe cei care au asistat la moment. Simpaticii prezentatori s-au înarmat cu o adevărată artilerie de fulgi. Nu se știe cine a ieșit victorios din bătălie, cert este că  s-a lăsat cu multe râsete și voie bună.

ADVERTISEMENT

Ce spune Bursucu despre noii săi colegi de platou

Până acum, Bursucu a făcut echipă cu Teo Trandafir în emisiunea „Teo Show”. Mai mulți factori au dus la separarea lor, iar simpaticul prezentator va modera matinalul postului de televiziune Kanal D. Acesta a făcut declarații despre atmosfera dintre el, Viviana Sposub și comediantul George Tănase.

„Astăzi ne-am întâlnit să discutam mai multe aspecte legate de emisiune, a fost o şedinţă în care ne-am cunoscut mai bine cu toți membrii echipei.

ADVERTISEMENT

Vom face și repetiții pentru ca totul să arate și să se lege excelent în ziua lansării, pe 14 martie. S-a închegat deja o atmosferă foarte faină.

În platou chiar am avut senzația că am ieșit în oraș, cu prietenii.”, a declarat Bursucu.

La „Dimineața cu noi” vor fi abordate subiecte de interes din diferit domenii, precum sport și sănătate. De altfel, din emisiune nu vor lipsi recomandările de petrecere a timpului liber, reportajele sau interviurile în exclusivitate.

ADVERTISEMENT