Life

Exclusiv. Cum i-a convins Viviana Sposub pe șefii de la Kanal D să o angajeze la matinal și când va fi difuzată emisiunea

Kanal D lucrează de zor pentru lansarea emisiunii matinale care o să intre în grilă din primăvară. Avem detalii de culise despre noul proiect în care sunt implicați Bursucu, George Tănase, Viviana Sposub și Flavia.
10.02.2022 | 12:53
Exclusiv Cum ia convins Viviana Sposub pe sefii de la Kanal D sa o angajeze la matinal si cand va fi difuzata emisiunea
Bursucu, Viviana Sposub, George Tanase, Flavia Mihasan, noua echipă matinală de la Kanal D. Sursă foto: Facebook / Montaj Kanal D
ADVERTISEMENT

Emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani”, difuzată la Antena 1, va avea concurență din primăvară. Așa cum v-am anunțat, în exclusivitate, postul Kanal D a început producerea unei emisiuni matinale cu care intenționează să se impună în audiența zilnică.

Bursucu, pe numele din buletin Adrian Cristea, actorul de comedie George Tănase, finalista Bravo, ai Stil! Viviana Sposub și fosta asistentă TV Flavia Mihășan sunt cei pe care Kanal D pariază în noul proiect.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor obținute de FANATIK, emisiunea matinală urmează să intre în grila Kanal D din martie, iar pregătirile sunt în toi. Flavia Mihășan a fost ultima “achiziție” a proiectului, negocierile cu ea durând cel mai mult. Dacă Bursucu, colegul lui Teo Trandafir, a acceptat propunerea imediat, actorul de stand-up George Tănase a avut de ales între noul sezon al emisiunii Asia Express și matinalul Kanal D.

Viviana Sposub, casting pentru “Fata de la meteo”, la Kanal D

Nici Viviana Sposub nu s-a alăturat echipei cu ușurință. FANATIK a aflat că finalista sezonului 7 al emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” a avut de trecut mai multe castinguri. Frumoasă, tânără și cu lipici la telespectatori, iubita lui George Burcea a fost nevoită să-i convingă pe producătorii de la Kanal D că se potrivește noului proiect și a dat mai multe probe, printre care și pentru rolul de prezentatoare a rubricii Meteo, în cadrul emisiunii matinale.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu era prima dată în postura de a prezenta vremea, cv-ul Vivianei care cuprinde experiența de la Antena 1 și, ulterior, de la Pro TV nu a fost de ajuns, iar bruneta a avut de dovedit, în timpul castingului, că nu și-a pierdut abilitățile unei “fete de la meteo”.

Flavia Mihășan, fosta vecină de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, ar urma să își reia activitatea în televiziune, după o pauză profesională în care a fost mamă full-time, pentru cei doi băieți pe care îi are împreună cu dansatorul Marius Moldovan, iar rolul în emisiunea matinală de la Kanal D va fi diferit de cel avut la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Discuții intense pentru numele emisiunii matinale de la Kanal D

Conform informațiilor obținute de FANATIK, numele emisiunii matinale nu a fost încă hotărât și au loc discuții intense pe acest subiect.

Una dintre variantele de la care a pornit proiectul este “Dis de dimineață”, dar este greu de crezut că o să fie alegerea finală, Kanal D dorindu-și ca matinalul să “rupă gura târgului”, iar numele să fie unul smart și de impact.

ADVERTISEMENT

De altfel, o emisiune cu nume similar a mai fost realizată la Kanal D, iar producătorii ar fi ajuns la concluzia că alegerea s-ar dovedi una neinspirată. Este vorba despre matinalul “Cafeaua de dimineață”, prezentat de Andrei Duban şi Florin Maxineanu, în 2011.

La ce oră începe matinalul de la Kanal D

Pregătirile pentru noua emisiune se desfășoară în mare secret, iar Kanal D ar intenționa să prezinte oficial proiectul în perioada următoare.

Din informațiile obținute până acum, intervalul orar în care va fi difuzată noua emisiune de la Kanal D se va suprapune, la un moment dat, cu cel al matinalului de la Antena 1, dar Kanal D a decis să “fure” startul și să atragă telespectatorii în fața micului ecran începând cu ora 7:30.

În timp ce “Neatza cu Răzvan și Dani” este difuzată în intervalul 08:00 – 12:00, de luni până vineri, matinalul de la Kanal D va fi pe post în intervalul 07:30 – 10:00.

ADVERTISEMENT