Mats Wilander a analizat meciul Simona Halep-Kaia Kanepi: “A fost ajutată de condiţiile de aici”

Razvan Nicolae    Catalin Oprea   
în Simona Halep
15/01/2019, 15:55
Mats Wilander a analizat meciul Simona Halep-Kaia Kanepi: “A fost ajutată de condiţiile de aici” GALERIE FOTO
Mats Wilander a analizat meciul Simona Halep-Kaia Kanepi

Mats Wilander a analizat meciul Simona Halep – Kaia Kanepi, partidă jucată în primul tur de la Australian Open. Analistul Eurosport a susţinut că liderul mondial din circuitul WTA a fost ajutată de condiţiile de la turneul care se dispută la Melbourne.

“Condiţiile de aici cred că au ajutat-o un pic pe Simona, faţă de cele de la US Open. Simona este numărul unu mondial şi e bine că a trecut. A început să joace mai agresiv în setul doi şi a forţat-o, astfel, pe estonă să forţeze, să joace din ce în ce mai agresiv şi să caute lovituri mai tari”, a declarat Mats Wilander la finalul meciului Simona Halep – Kaia Kanepi.

Mats Wilander a analizat meciul Simona Halep-Kaia Kanepi: “A fost interesant să văd fără Cahill”

Mats Wilander a analizat meciul Simona Halep – Kaia Kanepi şi a declarat că a fost interesat să o vadă pe jucătoarea de tenis din România fără Darren Cahill. Liderul mondial a învins-o pe sportiva din Estonia, scor 6-7(2), 6-4, 6-2, în primul tur de la Australian Open. În turul doi al turneului de la Melbourne, românca se va duela cu Sofia Kenin, meci care va avea loc joi, la o oră pe care organizatorii o vor anunţa ulterior.

Mats Wilander a analizat meciul Simona Halep-Kaia Kanepi. Cum a câştigat în primul tur de la Australian Open
Mats Wilander a analizat meciul Simona Halep-Kaia Kanepi. Cum a câştigat în primul tur de la Australian Open

“Pentru mine, a fost interesant să o văd pe Simona Halep fără Darren Cahill. Sunt convins că i-a fost greu, după patru ani, imediat după ce a luat primul titlu de Mare Şlem, fiind numărul unu, e greu să nu îl mai ai acolo. Sigur, după meci, va avea parte de un discurs de încurajare de la ceilalţi oameni din echipa ei, însă sunt convins că nu este acelaşi lucru”, a mai precizat Mats Wilander. Darren Cahill nu a stat în loja Simonei Halep în meciul cu Kaia Kanepi, dar a comentat partida pentru ESPN.

Închide ×