Sporturi

Mats Wilander a analizat prestația Simonei Halep din meciul cu Jennifer Brady: ”A fost agresivă și și-a găsit ritmul”

21.01.2020 | 17:13
Mats Wilander a analizat prestatia Simonei Halep din meciul cu Jennifer Brady A fost agresiva si sia gasit ritmul
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în turul secund al turneului de Mare Șlem de la Australian Open, după un succes în două seturi, 7-6 (5), 6-1, cu americanca Jennifer Brady. Evoluția româncei a fost apreciată de fostul mare campion Mats Wilander, cel care a observat că Simona și-a găsit ritmul după un start greu de turneu.

Mats Wilander o laudă pe Simona Halep după meciul cu Brady: ”A fost agresivă și și-a găsit ritmul”

Fostul mare campion suedez a analizat partida dintre Simona Halep și Jennifer Brady din turul inaugural de la Melbourne. În opinia lui Wilander, deși Brady a jucat excelent, Simona a reușit să-i contracareze jocul.

ADVERTISEMENT

”Jennifer Brady a prestat un tenis excelent azi, dar Simona Halep s-a descurcat foarte bine. Ea are o problemă de concentrare la începutul fiecărui Mare Șlem, dar în setul doi și-a găsit ritmul”, a declarat Mats Wilander la Eurosport.

Mats Wilander consideră că Simona Halep a fost extrem de agresivă în meciul cu Brady, iar asta a ajutat-o foarte mult în obținerea calificării mai departe la Melbourne.

ADVERTISEMENT

”Simona a fost agresivă și a făcut o partidă bună. E excelent pentru ea să înceapă astfel, cu o victorie în fața unei sportive valoroase, așa cum este Jennifer”, a mai spus suedezul.

În ceea ce privește căzătura din primul set al meciului cu Brady, Wilander convins că accidentarea la mână a Simonei nu-i va pune în pericol prestațiile viitoare de la Australian Open.

ADVERTISEMENT

”Priviți încheietura mâinii drepte, a avut probleme. I-a fost bandajată mâna și a putut continua, nu a arătat ca și cum ar simți dureri mari, care să îi afecteze calitatea jocului”, a mai spus WIlander pentru sursa citată.

Simona Halep, meci cu Harriet Dart în turul 2 la Melbourne

Pentru Simona Halep urmează un tur secund teoretic mai accesibil la Australian Open 2020. În fața campioanei de la Wimbledon 2019 va sta britanica Harriet Dart, locul 173 WTA.

ADVERTISEMENT

Harriet Dart a avut nevoie de un meci cu ”decisiv” pentru a trece de de Misaki în runda inaugurală de la Australian Open, la finele unui meci ce a durat aproape trei ore, scor 2-6, 6-4, 7-6 (10-6).

Halep și Dart se vor înfrunta  pentru un loc în turul trei al competiției de la Melbourne joi, la o oră ce va fi anunțată miercuri de organizatorii primului turneu de Grand Slam al anului.

ADVERTISEMENT
Tags: