Mats Wilander a vorbit despre despărţirea dintre Halep şi Cahill: “Simona e pregătită!”

Irina Aldea   
în Tenis
15/11/2018, 10:30
Mats Wilander a vorbit despre despărţirea dintre Halep şi Cahill: “Simona e pregătită!” GALERIE FOTO
Mats Wilander a vorbit despre despărţirea dintre Simona Halep şi Darren Cahill

Mats Wilander a vorbit despre despărţirea dintre Simona Halep şi Darren Cahill. Liderul mondial din WTA a rămas săptămâna trecută fără antrenor, după ce tehnicianul australian din echipa ei a anunţat pe reţelele de socializare că parteneriatul cu eleva lui nu va continua şi în 2019 din motive strict familiale. Darren Cahill a precizat că îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu familia sa pentru a le fi alături celor doi copii ai săi, care se pregătesc acum de facultate.

Mats Wilander, câştigător a şapte titluri de Grand Slam, a vorbit despre despărțirea dintre Simona Halep și Darren Cahill. “Nu pot spune că despărțirea dintre Cahill și Simona Halep e o surpriză. Cred că fiecare antrenor face ceva pentru jucător. Fiecare jucător e ajutat de antrenor și câteodată vine acel moment… Darren este unul dintre cei mai mari antrenori din circuit. A ajutat-o enorm pe Simona! Poate că ar fi putut câștiga al doilea Grand Slam alături de Darren. Cred că e pregătită să câștige un nou Grand Slam și cu altcineva. Nu e o mare diferență. Nu contează pentru viitorul tenisului ei. El a adus-o unde este acum”, a declarat fostul lider al clasamentului ATP pentru Digi Sport.

Mats Wilander a vorbit despre situaţia liderului mondial din WTA după plecarea lui Darren Cahill

Suedezul a mai analizat şi jocul primei jucătoare a lumii. “Cred că Simona trebuie să fie puţin mai agresivă, ceea ce este foarte greu de făcut de către o jucătoare precum ea. A făcut progrese mari, de aceea a și câştigat un Grand Slam. Este mult mai bună din punct de vedere mental în ultimii ani. Aceasta e cea mai importantă creştere a ei”, a mai spus fostul mare jucător suedez.

Actualmente, Simona este în căutarea unui înlocuitor pentru Darren Cahill, însă constănţeanca în vârstă de 27 de ani a declarat recent că nu are un plan B, iar managerul ei, Virginia Ruzici, a precizat că varianta Andrei Pavel nu există, întrucât Cneazul lucrează actualmente cu Marius Copil: “Andrei lucrează cu Marius Copil. Deci acest gând nu există”.

Închide ×