Mats Wilander o laudă pe Halep după victoria cu Buzărnescu: “A fost testată bine!”

Marian Popovici   
în Tenis
03/07/2019, 19:10
Mats Wilander o laudă pe Halep după victoria cu Buzărnescu: “A fost testată bine!”
Mats Wilander o laudă pe Halep după victoria cu Buzărnescu A fost testată bine!

Simona Halep a învins-o pe Mihaela Buzărnescu în turul doi de la Wimbledon, scor 6-3, 4-6, 6-2. Simo nu a avut un meci ușor împotriva compatrioatei sale și a reușit să tranșeze în cele din urmă disputa în decisiv. În turul următor, Simona Halep o va întâlni pe Viktoria Azarenka, fosta semifinalistă de la Londra. 

Mats Wilander o laudă pe Halep după victoria cu Buzărnescu: “Se vede că se cunosc”

Mats Wilander a lăudat-o pe Simona Halep după victoria în fața Mihaelei Buzărnescu: “În setul decisiv, Mihaela a devenit emoționată. Apar alt tip de idei. Se vede că se cunosc, am avut parte de un tenis de calitate.

Toată lumea este cu ochii pe Simona, deși Mihaela este o jucătoare de top. Cred că s-a impus jucătoarea mai bună. Halep a fost testată bine. Joacă fără presiune la Wimbledon”, a spus Wilander la Eurosport.

Simona Halep a învins-o în urmă cu doi ani pe Viktoria Azarenka în optimile de finală de la Wimbledon. De altfel, românca s-a impus în ultimele două meciuri directe după ce “Vika” o învinsese în 2012 la Doha și Linz.

Mats Wilander o laudă pe Halep după victoria cu Buzărnescu A fost testată bine! (1)
Mats Wilander o laudă pe Halep după victoria cu Buzărnescu A fost testată bine!

Meciul din turul trei de la Wimbledon dintre Simona Halep și Viktoria Azarenka se va disputa vineri, la o oră ce urmează să fie stabilită. Pentru ambele sportive cel mai bun rezultat la All England Club este calificarea în semifinale.

  • 7 WTA este locul ocupat de Simona Halep
  • 124.975 euro va încasa Halep pentru calificarea în turul trei 

 

Închide ×