Wilander: “Halep de acum nu este Halep de anul trecut. Este mult mai agresivă!”

Daniel Vlad   
în Simona Halep
25/01/2018, 10:34
Wilander: “Halep de acum nu este Halep de anul trecut. Este mult mai agresivă!”

Fostul mare tenisman, Mats Wilander consideră că Simona Halep este gata să câştige primul Garand Slam din carieră după ce a jucat una dintre cele mai tari semifinale din viaţa ei. Suedezul este convins că actualul lider WTA şi-a îmbunătăţit considerabil jocul faţă de cel de anul trecut, iar acum agresivitatea a început să îi fie punctul forte.

“Simiona Halep a meritat victoria şi chiar a jucat senzaţional în această semifinală. Simona a crescut enorm faţă de anul trecut. Este mult mai agresivă şi observ că acum stă mult mai bine pshic în momentele grele. În mod sigur vom avea o finală foarte disputată, dar este foarte important să vedem cât de repede se va recupera Halep.

“Wosniacki nu o va lăsa pe Halep să o atace!”

Wilander este convins că finala feminină de la Australian Open o să fie una dintre cele mai tari din ultimii ani, deoarece ambele jucătoare arată o formă incredibilă. ” Dacă Simona se va recupera bine, iar problemele de la gleznă nu îi vor mai da bătăi de cap, atunci în finală o să fie şi mai puternică deoarece a făcut în Australia un turneu foarte bun. Wosniacki este o jucătoare inteligentă şi în mod sigur nu o va lăsa pe Halep să o atace.

Antrenorul lui Halep a lucrat mult în ultimul timp cu eleva lui la agresivitate, s-a văzut perfect la Australian Open, deoarece în finala de la Roland Garros, Simona a jucat foarte defensiv, iar lucrul a făcut ca ea să nu câştige marele trofeu. În această semifinală ambele jucătoare au dat tot ce au avut mai bun din ele, dar Halep a fost aproape tot meciul peste Kerber. A avut mult mai multe puncte câştigătoare ca adversara ei. Simona de acum nu este Simona Halep de anul trecut. Ea este mult mai agresivă”, a spus Wilander.

Închide ×