Sporturi

Mats Wilander a comentat victoria Serenei Williams în fața Simonei Halep: „A avut un șoc”

21.01.2019 | 12:30
Mats Wilander a comentat victoria Serenei Williams in fata Simonei Halep A avut un soc
ADVERTISEMENT

Serena Williams a învins-o pe Simona Halep în trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-4. Americanca a avut mari emoții împotriva numărului 1 mondial. Specialistul Eurosport, Mats Wilander, a comentat la cald victoria Serenei în fața Simonei. Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

Mats Wilander a lăudat prestația Serenei din primul set, câștigat în 21 de minute de multipla campioana la turneele de grand slam. „Primul set a fost clar de partea Serenei, Simona nu a arătat că poate să-i facă față. După s-a schimbat, iar Serena a avut un șoc. S-a gândit, ”acum chiar am un meci tare”, a spus Mats Wilander, imediat după finalul partidei Simonei Halep cu Serena Williams.

ADVERTISEMENT

Mats Wilander, după duelul dintre Simona Halep și Serena Williams

Wilander consideră că, după acel prim set, Simona și-a găsit cadența și a arătat de ce este una dintre cele mai bune jucătoare din lume: „Probabil Simona Halep e una din cele mai bune din lume. Este numărul 1 mondial, dar nu știu sigur dacă e și cea mai bună. Oricum, a jucat un tenis foarte bun azi, contra Serenei Williams”.

Cât depre sportiva americancă, analistul Eurosport a lăudat-o pe Serena: E uluitor cum Serena Williams se dedică unui anumit plan de joc. Ia serviciul Simonei și îl zdrobește. Determinarea ei, antrenamentele pe care le-a făcut, este cu adevărat fantastic pentru ea. Este acum favorită la titlu? Probabil.”

ADVERTISEMENT

În sferturile de finală ale Australian Open 2019, Serena Williams o va întâlni pe favorita numărul 6 a turneului, Karolina Pliskova din Cehia. Partida dintre cele două se va juca miercuri, în a zecea a turneului de grand slam de la Antipozi.