Sporturi

Mats Wilander știe cine va câștiga duelul Simona Halep – Serena Williams: „Nu are armele necesare ca să-i facă față”

19.01.2019 | 13:43
Mats Wilander stie cine va castiga duelul Simona Halep  Serena Williams Nu are armele necesare ca sai faca fata

Luni dimineața ne pregătim de o confruntare de vis în optimile de finală de la Australian Open, atunci când Simona Halep o va înfrunta pe Serena WilliamsVezi toate detaliile meciului LIVE și toate rezultatele zilei de la Australian Open accesând aplicația de mai jos.

Deși Halep a obținut trei victorii consecutive la Australian Open și a arătat un joc solid împotriva americancei Venus Williams, Mats Wilander, expert Eurosport, crede că sportiva noastră nu are nicio șansă în fața Serenei.

Mats Wilander știe cine va câștiga duelul Simona Halep – Serena Williams

Wilander a vorbit și despre accidentarea Simonei Halep și modul în care ea a abordat meciul cu Venus Williams: „Se întâmplă frecvent, când nu te simți bine, când simți că ești răcit, simți că ai dureri. Dar poate asta a ajutat-o pe Halep să tragă un pic mai tare, să fie mai agresivă ca să termine meciul mai repede, pentru că știa că o așteaptă Serena în runda următoare”

„Serena va trebui să fie în control, chiar dacă Simona e numărul 1 mondial. Mi se pare că nu are armele necesare să îi facă față Serenei. Dacă aș fi antrenorul ei, i-aș spune „nu te îngrijora, te miști mai bine ca anul trecut, îi poți face față”. Și când te gândești că anul trecut Serena a avut și două finale de Grand Slam”

Serena e favorita lui Mats Wilander
Serena e favorita lui Mats Wilander

Simona Halep, opt înfrângeri în nouă meciuri cu Serena Williams

Simona Halep – Serena Williams live online Melbourne

Simona Halep și Serena Williams s-au întâlnit de nouă ori până acum, iar Serena a obținut opt victorii. Halep are un singur succes, iar atunci meciul nici măcar nu s-a jucat, Williams retrăgându-se înainte de start.

Totuși, cele două sportive nu s-au mai întâlnit din 2016, iar Serena a fost nevoită să ia o pauză îndelungată dând naștere unei fetițe. A revenit în circuit anul trecut, disputând două finale de Mare Șlem, însă pe ambele le-a pierdut.