Fotbal intern

Matteo Fedele și Cesar Meza Colli, OUT de la Craiova! Devis Mangia confirmă excluderea

12.03.2019 | 16:00
Matteo Fedele si Cesar Meza Colli OUT de la Craiova Devis Mangia confirma excluderea
ADVERTISEMENT

Doi jucători importanți sunt OUT din lotul Universității Craiova. Matteo Fedele și Cesar Meza Colli au ajuns la echipă în vara lui 2018, dar acum sunt nevoiți să evolueaze pentru a doua formație a clubului. În ciuda faptului că au debutat în play off cu o victorie și se află printre beneficiarii înfrângerii celor de la FCSB, oltenii nu au parte de liniște. Italianul Devis Mangia s-a săturat de problemele disciplinare pe care le aveau Fedele și Meza Colli și a decis că nu mai are nevoie de aceștia.


UPDATE, ora 16:00 / Antrenorul Devis Mangia a confirmat excluderea din lot a celor doi fotbaliști. ”Fedele şi Meza Colli în acest moment sunt afară din lot. Este decizia clubului şi antrenorului. Nu este vorba de conflict între mine şi jucători. Ce este, este între noi. Acum ei nu sunt în lot”, a declarat tehnicianul italian al Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Matteo Fedele și Cesar Meza Colli, OUT de la Craiova!

Decizia a fost confirmată în cadrul conferinței de presă unde Sorin Cârțu era prezentat drept noul președinte al echipei. Retrogradarea celor doi la echipa secundă este una pe termen nelimitat. Elvețianul Fedele era împrumutat de la Foggia și reușise să-și facă un nume în Liga 1 Betano. Matteo avea două goluri marcate în 17 jocuri disputate în actuala campanie. Paraguayanul Cesar Meza Colli a venit la Craiova ca o mare promisiune, dar nu a reușit să rupă gura târgului. În 10 meciuri nu a marcat nici măcar un gol.

De remarcat că elvețianul Fedele nu a mai prins lotul oltenilor în ultimele 3 jocuri, victoria din Cupă cu Csikzereda, apoi înfrângerea, 1-2 cu Astra în finalul sezonului regulat și 1-0 cu Astra în play-off. Al doilea jucător pedepsit, Meza Colli nu a mai făcut parte din echipa Craiovei din 16 februarie, când Universitatea o bătea în deplasare pe Hermannstadt, scor 1-0.

ADVERTISEMENT
Matteo Fedele și Cesar Meza Colli, OUT de la Craiova!Matteo Fedele in meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu si Universitatea Craiova, din cadrul Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, vineri 26 octombrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Matteo Fedeleîntr-o partidă disputată de Craiova în acest sezon

Cârțu, președinte la Universitatea Craiova

Între timp, Universitatea Craiova l-a adus pe Sorin Cârțu în funcția de președinte. Fosta mare glorie a oltenilor are un obiectiv cât se poate de clar.  „Vrem din ce în ce mai multe și rezultate mult mai bune și trofee mai multe. Toate deciziile, toate responsabilitățile tehnice sunt ale antrenorului Devis Mangia, nu vreau să văd alte comentarii. Eu am anunțat că nu o să mai fiu niciodată pe banca tehnică, nu o să mai fiu niciodată antrenor.

Am respectat pe toată lumea când am fost antrenor, dar la problemele tehnice am răspuns numai eu și n-am acceptat pe nimeni. Același lucru mi se pare normal să se întâmple și la clubul ăsta”, a spus Sorin Cârțu la prima conferință de presă susținută în calitate de președinte al Universității

ADVERTISEMENT
  • 2 este locul ocupat de Universitatea Craiova în clasamentul Ligii 1 Betano
Tags: