Fotbal intern

Matthieu Saunier e pe lista de transferuri a FCSB-ului! Ce fundaşi au mai fost propuşi

12.08.2018 | 17:14
Matthieu Saunier e pe lista de transferuri a FCSBului Ce fundasi au mai fost propusi

Matthieu Saunier, jucătorul care se află sub contract cu FC Lorient, se află pe lista de transferuri a FCSB-ului, după ce Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, i-a ratat pe Jubal şi Ante Puljic. Brazilianul de la Araouca a primit o ofertă de la Dinamo Kiev şi a refuzat să vină la FCSB, deşi “roş-albaştrii” erau dispuşi să ofere 650.000 de euro pentru el. De partea cealaltă, croatul care a fost sub contract cu FC Dinamo Bucureşti a fost convins de Mircea Rednic să semneze cu Al Faisaly, informaţie anunţată de FANATIK.RO.

Astfel, oficialii lui FCSB s-au orientat către Matthieu Saunier, anunţă sport.ro. Vicecampioana României are doar doi fundaşi centrai în lot, Bogdan Planic şi Mihai Bălaşa, dar ultimul s-a accidentat în meciul jucat pe terenul lui Hajduk Split, scor 0-0, din turul 3 preliminar al Europa League. Astfel, Nicolae Dică a cerut de urgenţă ca să i se aducă un apărător central de meserie.

Matthieu Saunier e pe lista de transferuri a FCSB-ului

Matthieu Saunier este un fundaş francez în vârstă de 28 de ani care se află sub contract cu FC Lorient, echipă care evoluează în Ligue 2. Acesta a semnat contractul pe 7 august 2018, iar acesta este valabil până pe 30 iunie 2021. Mutarea lui Matthieu Saunier la FCSB ar putea să se facă sub formă de împrumut.

Matthieu Saunier a început fotbalul la Bordeaux şi a mai evoluat la Rodez AF, Troyes şi pentru Granada în perioada 2016 – 2018. În 2018 a revenit în Franţa unde a semnat cu Lorient pentru 300.000 de euro. Fundaşul central în vârstă de 28 de ani are două selecţii la naţionala Franţei Under 20 şi 42 de meciuri în Ligue 1.

Pe lista de transferuri a FCSB-ului se mai află Jean Claude Biilong şi Lindsay Rose. Primul are 24 de ani şi se află sub contract cu Benevento, echipă din Serie B la care a ajuns în ianuarie 2018, iar al doilea are 26 de ani şi evoluează pentru FC Lorient, unde a ajuns în iulie 2016.

Cine este Jean Claude Biilong

Jean Claude Billong, jucătorul lui Benevento
Jean Claude Billon, jucătorul lui Benevento, le-a atras atenţia oficialilor de la FCSB

Cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro, Hean Claude Biilong a ajuns la Benevento în ianuarie 2018 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2021. În vârstă de 24 de ani, fundaşul central cu o înălţime de 1,92 m are cinci prezenţe în tricoul echipei din Serie B. A mai evoluat pe parcursul carierei pentru NK Maribor, Rudar Velenje, fosta adversară a FCSB-ului din turul 2 preliminar al Europa League, Leixoes, NY Red Bulls II, Club Mantois 78 şi US Creteil Lusitanos B.

Cine este Lindsay Rose

Lindsay Rose în timpul unui meci jucat pentru FC Lorient
Lindsay Rose, jucătorul lui FC Lorient

Lindsay Rose s-a născut în Rennes şi are 26 de ani. A ajuns la FC Lorient pe 1 iulie 2016 şi a semnat cu gruparea din Ligue 2 un contract valabil până pe 30 iunie 2020. Cotat de site-urile de specialitate la 800.000 de euro, Lindsay Rose a început fotbalul la Stade Laval şi a mai trecut pe la Valenciennes FC, Olympique Lyon, FC Lorient şi SC Bastia. Pentru gruparea din Ligue 2  a jucat în 41 de meciuri şi a dat patru goluri şi are patru prezenţe şi un gol la echipa naţională a Franţei Under 21. Lindsay Rose a mai jucat în loturile Under 20, Under 19 şi Under 18.

800.000 de euro este cota lui Lindsay Rose, conform transfermarkt.com