Fotbal intern

Mattia Montini, a doua plecare de la Dinamo. Cu șanse minime la play-off, ”câinii” se despart și de golgheterul din sezonul trecut. EXCLUSIV

04.01.2020 | 14:02
Mattia Montini a doua plecare de la Dinamo Cu sanse minime la playoff cainii se despart si de golgheterul din sezonul trecut EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

După ce și-a pierdut o bună parte din șansele de a mai prinde play-off-ul în Casa Pariurilor Liga 1, Dinamo își pierde, rând pe rând, și cei mai importanți jucători. Cu Dan Nistor aproape acontat de Craiova, ”câinii” se pregătesc să se despartă și de golgheterul Mattia Montini.

Mattia Montini, a doua plecare de la Dinamo. Cu șanse minime la play-offf, ”câinii” se despart și de golgheterul din sezonul trecut

FANATIK a aflat că Ionuț Negoiță și-a pierdut orice speranță în a mai prinde un loc de play-off în acest sezon și recurge la vânzarea celor mai buni jucători din lot.

ADVERTISEMENT

Dacă Dan Nistor este aproape de a bate palma cu Universitatea Craiova, un alt jucător fundamental pentru echipa din ”Ștefan cel Mare”, Mattia Montini, este pe picior de plecare.

Italianul și-a pierdut în ultimele runde din 2019 locul de titular la echipa lui Dusan Uhrin în detrimentul lui Slavko Perovic și va fi fi vândut în această perioadă de transferuri.

ADVERTISEMENT

Negoiță preferă să-l vândă acum pe Montini, altfel îl pierde gratis în vară

Mattia Montini intră în ultimele șase luni de contract cu Dinamo și ar putea pleca gratis în vară. Din această cauză, șefii lui Dinamo sunt deciși să îl vândă încă din ianuarie pe jucătorul italian.

  • 850.000 de euro este cota de piață a lui Montini, conform Transfermakt 

Montini a încheiat anul 2019 cu 16 apariții în tricoul ”câinilor” și 4 goluri marcate în acest sezon. În perioada Mircea Rednic la Dinamo, italianul de 27 de ani a avut 13 goluri în 24 partide jucate.

ADVERTISEMENT

Atacantul italian a venit la Dinamo în 2018, din postura de jucător liber de contract după plecarea de la Bari. Format de AS Roma, acesta a mai evoluat în carieră la Livorno, Monopoli, Pro Patria, Benevento sau Citadella.

Statutul de rezervă, postură neconvenabilă pentru italian

După un sezon 2018-2019 foarte bun, italianul a devenit rezervă la Dinamo și în funcție de ofertele pe care le va avea în această iarnă el ar putea părăsi echipa fără să se mai întoarcă la București.

ADVERTISEMENT

Montini a vorbit pentru FANATIK despre viitorul său

”Nu știu unde mă văd când voi pleca de la Dinamo. Eu sunt fericit pentru că am o iubită căreia îi place mult să călătorească, să descopere, sunt foarte fericit pentru asta și vreau să știu și să înțeleg și alte culturi, nu doar pentru fotbal, ci ca stil de viață. 

Vreau să știu tot dacă este posibil”, mărturisea Montini într-un interviu pentru FANATIK realizat în cantonamentul din Spania.

ADVERTISEMENT