Fotbal intern

Mattia Montini a semnat cu Dinamo! Atacantul a fost prezentat oficial. Foto

14.11.2018 | 13:43
Mattia Montini a semnat cu Dinamo Atacantul a fost prezentat oficial Foto

Mattia Montini a ajuns la un acord cu gruparea pregătită de Mircea Rednic şi a semnat contractul cu FC Dinamo Bucureşti, informaţie anunţată de FANATIK.RO în cursul zilei de 11 noiembrie. După ce l-au prezentat pe Gregory Tade în cursul zilei de marţi, miercuri a venit şi rândul atacantului Mattia Montini.

FC Dinamo Bucureşti continuă să se întărească după venirea lui Mircea Rednic pe banca tehnică a grupării din “Ştefan cel Mare”. Astfel, atacantul Mattia Montini a fost prezentat oficial, după ce a stat o perioadă în probe. Atacantul a efectuat vizita medicală la INMS şi s-a alăturat deja lotului pregătit de Mircea Rednic în stagiul de pregătire de la Săftica.

Mattia Montini l-a impresionat pe Rednic şi a semnat cu Dinamo

Mircea Rednic a fost încântat de cum s-a prezentat Mattia Montini în perioada de probe şi i-a propus un contract. Atacantul care şi-a început cariera la AS Roma şi a mai jucat în trecut la Benevento, Feralpisalo, Cittadella, Juve Stabia, Arezzo, Pro Patria, Bari şi Livorno va avea un program special în următorele două săptămâni, iar Mircea Rednic speră că se poate baza pe serviciile lui după pauza competiţională datorată meciurilor amicale disputate de echipa naţională a României în Seria C, Grupa 4, Liga Naţiunilor.

Mattia Montini în perioada când juca pentru AS Roma

Mattia Montinu a devenit a 5-a achiziţie a lui Mircea Rednic de la revenirea la Dinamo. Până în prezent, antrenorul grupării din “Ştefan cel Mare” l-a adus pe fundaşul stânga Naser Aliji, pe mijlocaşul central Rachid Ait Atmane, mijlocaşul de bandă, ofensv, Simon Zenke, şi Gregory Tade, fostul atacant de la FCSB şi CFR Cluj.

Pentru Dinamo urmează meciul cu Gaz Metan Mediaş, vineri, 23 noiembrie, de la ora 20.30, în etapa a 16-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019.

  • 150.000 de euro este cota lui Mattia Montini, conform transfermarkt.com
  • 26 de ani are Mattia Montini
  • 1 selecţie are italianul lui Dinamo pentru echipa naţională a Italiei U20