Fotbal intern

Mattia Montini, declaraţie haioasă când a explicat de ce a ales Dinamo: “Fotbalul în Italia nu e aşa de bun!”

15.12.2018 | 23:44
Mattia Montini declaratie haioasa cand a explicat de ce a ales Dinamo Fotbalul in Italia nu e asa de bun

Mattia Montini a fost omul meciului în faţa celor de la Craiova, marcând un hattrick, iar primul gol a fost unul de poveste, cu călcâiul! Atacantul italian continuă să fie “bestia nera” pentru Devis Mangia, după ce i-a “furat” un titlu pe vremea când se aflau amândoi în Italia.

“E prima oară când dau un hattrick la profesionişti şi e împotriva lui Devis Mangia. Ăsta e destinul! Ne-am văzut înainte de meci şi ne-am urat mult noroc. Ne trebuia victoria asta ca aerul. Încă nu sunt la 100% din punct de vedere fizic, sper ca până la meciul cu Astra să fiu bine”, a spus atacantul italian.

Mattia Montini, declaraţii interesante: “A fost prima oară când am jucat pe zăpadă!”

“Ca azi trebuie să jucăm dacă vrem să ajungem în play-off.  A fost prima oară când am jucat în zăpadă şi uite că mi-a purtat noroc. Am venit la Dinamo pentru că Liga 1 e un campionat bun. Fotbalul nu e chiar aşa de bun în Italia, aşa că am preferat să plec”, a spus Montini.

“3-0, victorie frumoasă, meci foarte bun. Nu ne aşteptam să-i batem aşa de rău, aveam nevoie mare de punctele astea. Rednic ne-a pregătit bine, am fost agresivi, am avut atitudine. Nu e problemă că sunt fundaş dreapta de fel, pot să joc şi fundaş stânga. Dacă batem acum şi Astra suntem din nou sus şi ne apropiem de play-off”, a spus şi Laurenţiu Corbu.