Fotbal intern

Mattia Montini, despre venirea italianului Cristiano Bergodi la Craiova: „Merită, pentru că e antrenor foarte bun!” Exclusiv

08.05.2020 | 16:45
Mattia Montini despre venirea italianului Cristiano Bergodi la Craiova Merita pentru ca e antrenor foarte bun Exclusiv
ADVERTISEMENT

Atacantul lui Dinamo, Mattia Montini, este la final de contract cu gruparea din București și poate semna gratis cu orice formație.

FANATIK a dezvăluit recent în exclusivitate interesul celor de la Craiova pentru italianul adus de Mircea Rednic la Dinamo în noiembrie 2018. Acum în Bănie a fost instalat compatriotul acestuia, Cristiano Bergodi, iar Montini și-a spus primele impresii despre mutare.

ADVERTISEMENT

Mattia Montini, despre venirea italianului Cristiano Bergodi la Craiova: „Merită, pentru că e antrenor foarte bun și om de mare calitate!”

Cristiano Bergodi a fost anunțat oficial ca noul antrenor al oltenilor, iar Montini se arată încântat de această mișcare făcută de formația din Bănie.

Îi urez mult noroc lui Cristiano Bergodi. El merită pentru că este un antrenor foarte bun și un om de mare calitate. Era bine dacă ajungea acolo chiar și mai devreme, a declarat Mattia Montini în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul italian care a avut probleme cu accidentările la începutul acestui sezon, dar acum este refăcut 100%, spune că se va concentra 100% la ce are de făcut pentru Dinamo, n-a luat încă o hotărâre dacă își va prelungi contractul sau nu și a explicat ce se va întâmpla în cazul în care îl vor contacta cei de la Craiova.

Eu apreciez în acest moment orice interes pentru mine. Dar, sincer, este prea devreme să vorbim despre Craiova în acest moment. Important e să reluăm pregătirile, eu voi da totul la antrenamente și bineînțeles că va trebui să iau o decizie referitoare la viitorul meu, care să fie cea mai bună pentru mine și pentru familia mea”, a explicat Montini.

ADVERTISEMENT

„În ianuarie am vorbit cu Pigliacelli, când apăruse că mă dorește Craiova!”

Mattia Montini este de un an și jumătate în România, a învățat deja limba română, iar în acest sezon, are 4 goluri în 17 partide. Dacă ar merge la Craiova s-ar reîntâlni cu Dan Nistor, dar și cu un bun prieten al său din Liga 1, portarul italian Marko Pigliacelli.

În ianuarie am vorbit cu Pigliacelli. Apăruse că mă dorește cineva la Craiova, din ce am înțeles mă dorea Pițurcă, iar Pigliacelli mă întreba non-stop când vin la Craiova”, mărturisea italianul în ianuarie pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Italianul nu era într-o poziție bună la Dinamo atunci, pentru că Dusan Uhrin l-a trecut pe linie moartă în toamna lui 2019. În sistemul jucat, cehul avea nevoie de un vârf autentic și considera că Slavko Perovic este mai potrivit pentru acel post.

ADVERTISEMENT