Fotbal intern

Mattia Montini, explicații pentru startul slab de sezon la Dinamo: ”S-a greșit în perioada de pregătire”

26.08.2019 | 20:04
Mattia Montini explicatii pentru startul slab de sezon la Dinamo Sa gresit in perioada de pregatire

Atacantul italian Mattia Montini a oferit explicații pentru startul slab de sezon avut de Dinamo București, care în primele șase etape a înregistrat cinci înfrângeri și o singură victorie. ”Câinii” se află pe ultimul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1, dar au șansa să predea această poziție rivalei FCSB, dacă va învinge în ultimul meci al rundei a șaptea pe FC Hermannstadt.

Mattia Montini, explicații pentru startul slab de sezon avut de Dinamo: ”Primele trei meciuri ne-au distrus din punct de vedere mental”

”Cred că undeva s-a greșit în timpul antrenamentelor din perioada de pregătire, dar nu am o explicație clară de ce am început atât de prost în campionat, cred că câteodată nu suntem focusați 100% și de asemenea, cred că primele trei meciuri ne-au distrus din punct de vedere mental. Ne-am bătut cu cele mai bune echipe și nu eram pregătiți tactic și fizic să facem față, aveam mulți jucători noi și asta a fost”, a explicat Mattia Montini startul slab de sezon avut de Dinamo.

”A fost prima dată în viață când am văzut că un antrenor a făcut infarct pe bancă. Mi-a fost rău două, trei zile după acel moment. Știu că acum Neagoe se simte mai bine și cred că pentru el e mai bine să se odihnească cu familia sa și poate în viitor o să-și continue cariera, dar acum cred că decizia să plece de la Dinamo a fost una bună pentru el și pentru cei dragi ai lui”, a mai spus italianul într-un interviu pentru site-ul doardinamo.ro.

Mattia Montini într-un duel aerian cu Mike Cestor la meciul CFR Cluj – Dinamo

”Din punctul meu de vedere fanii sunt prea calmi”

Montini a explicat de ce îi este greu să marcheze în acest sezon: ”Nu sunt Cristiano Ronaldo, nu sunt Messi, nu sunt Lukaku, sunt Mattia Montini și joc la Dinamo. Dacă eram Ronaldo jucam la Juventus. Câteodată pot să judec bine situația, simt golul, dar dacă mingea nu ajunge la mine este foarte dificil să înscriu. La antrenamente am încercat să inventez ceva pentru că în acest moment nu pot să înscriu numai de la 20 de metri, trebuie să încerc niște șuturi din exterior”.

Italianul consideră că este normal ca fanii să fie supărați pe jucători: ”Este normal ce fac fanii. Din punctul meu de vedere sunt prea calmi. În Italia după două, trei meciuri ai astfel de probleme. Acum eu cred că este logic că fanii sunt supărați pe noi. Ei vor ca Dinamo să fie pe prima poziție, nu pe ultima. Dacă învingem următoarele două meciuri urcăm și o să uite toată lumea că am fost pe ultimul loc. Acum deschizi televizorul și vezi așa: Gigi Becali și FCSB, Dinamo și Prunea. Asta este tot. Câteodată schimb pe Rai Uno ca să nu mai aud ce zic. Negoiță și Becali sunt cele mai importante subiecte ale presei din România”.

Meciul Dinamo – Hermannstadt, ultimul din etapa a șaptea din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa de la ora 21:00, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

Tags: