Fotbal intern

Mattia Montini s-a accidentat cu Chiajna și are ruptură! Bejan a jucat cu febră și otită. EXCLUSIV

15.10.2019 | 14:08
Mattia Montini sa accidentat cu Chiajna si are ruptura Bejan a jucat cu febra si otita EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Mattia Montini s-a accidentat în meciul amical disputat de Dinamo împotriva celor de la Concordia Chiajna, scor 2-1, toate acestea deși atacantul italian i-a transmis lui Dusan Uhrin că nu este apt să evolueze în partida de verificare susținută la baza echipei din Ilfov.

Mattia Montini s-a accidentat în amicalul disputat de Dinamo cu Chiajna

Mattia Montini a suferit o contractură la un antrenament al formației din Ștefan cel Mare, dar Dusan Uhrin a insistat ca atacantul în vârstă de 27 de ani să evolueze în meciul amical disputat împotriva echipei Concordia Chiajna fără să țină cont că italianul poate să sufere o accidentare mai serioasă.

ADVERTISEMENT

Mattia Montini a fost titular în meciul amical dintre Dinamo și Concordia Chiajna, dar lucrurile au decurs exact cum atacantul nu-și dorea. Faptul că Dusan Uhrin a dorit să-l forțeze pe Montini a dus la o accidentare mult mai serioasă. FANATIK a aflat Montini a suferit o ruptură musculară de jumătate de centimetru și nu va fi apt pentru următoarele 3 săptămâni. Mai mult, fotbalistul s-a plâns apropiaților de situația de la Dinamo. “Mircea Rednic ne scotea de pe teren imediat dacă simțeam o mică înțepătură, iar acum jucăm cu probleme și într-un amical. N-am pățit așa ceva niciodată”, le-a spus italianul prietenilor săi, conform surselor FANATIK.

Florin Bejan îl felicită pe Mattia Montini la meciul Dinamo - Academica Clinceni. Sursă foto: sportpictures.eu
Florin Bejan îl felicită pe Mattia Montini la meciul Dinamo – Academica Clinceni. Sursă foto: sportpictures.eu

Florin Bejan a jucat cu febră 39 și otită!

Mattia Montini nu este singurul jucător de la Dinamo care a întâmpinat probleme serioase după amicalul cu Chiajna. Florin Bejan a evoluat împotriva echipei din Ilfov cu febră 39 și otită. Inițial, Dusan Uhrin dorea să-l folosească pe fotbalist pe finalul partidei, dar l-a titularizat și răceala fundașului a revenit.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 1 milion de euro, Mattia Montini a ajuns la Dinamo pe 14 noiembrie 2018 și mai are contract până pe 30 iunie 2020. Atacantul în vârstă de 27 de ani a jucat în 34 de meciuri pentru formația din Ștefan cel Mare, a dat 15 goluri și a oferit o pasă decisivă.

  • 1 selecție are Mattia Montini la echipa națională a României, conform transfermarkt.com