Fotbal intern

Mattia Montini, titular în amicalul Dinamo – Chiajna! Tade a debutat și el

16.11.2018 | 16:32
Mattia Montini titular in amicalul Dinamo  Chiajna Tade a debutat si el

Atacantul italian Mattia Montini a început ca titular meciul amical Dinamo – Chiajna, care s-a disputat la Ștefănești. După ce a dat probe la formația pregătită de Mircea Rednic, fostul junior al clubului AS Roma a semnat miercuri un contract cu gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare.


UPDATE, ora 16:32 / Concordia Chiajna a câștigat meciul amical cu Dinamo, cu scorul de 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Răzvan Grădinaru, în minutul 84.


Pentru meciul amical de la Ștefănești cu formația Concordia Chiajna, tehnicianul Mircea Rednic a început în următoarea formulă de echipă: Eșanu – Corbu, Giafer, Katsikas, Olteanu – Ait Atmane, Gomelt – Hanca, Tîrcoveanu, Salomao, Montini.

Mattia Montini în tricoul naționalei Under 20 a Italiei
Mattia Montini în tricoul naționalei Under 20 a Italiei

Mattia Montini a început titular în amicalul Dinamo – Chiajna, Gregory Tade joacă în repriza secundă

Dacă a decis să înceapă cu Mattia Montini și mijlocașul algerian Rachid Ait-Atmane ca titulari în amicalul Dinamo Chiajna, Mircea Rednic l-a lăsat pe banca de rezerve pe atacantul Gregory Tade, care a semnat încă de marți un contract până în vara anului 2020. El va juca în repriza secundă, atunci când ”Puriul” va folosi următoarea formulă: Muțiu – Corbu, M. Popescu, Iosivoiu, Olteanu – Sorescu, Crețu, Cooper, Tțrcoveanu – Tade, D, Popa.

De la amicalul cu formația Concordia Chiajna, Mircea Rednic a fost lipsit de Penedo, Zenke, Șerban și Neicuțescu, care se află într-un program individual de pregătire, Pesic, Nistor, Axente, Popovici și Aliji, cu toții accidentați, și Ciobotariu, R. Grigore, Moldoveanu și Ehmann, convocați la loturile naționale.

De partea cealaltă, Dorinel Munteanu a început meciul cu următorii jucători: Greab – Bărboianu, Albu, Marc, Fota – Gorobsov, Ropotan – Grădinaru, Cristescu, Panait – Batin. Pe banca de rezerve a Concordiei Chiajna se află Costache, Bucșa, Ivanovici, Măzărache, Stănică, Deaconu, R. Ivan, Vasile, Guessan, Leca. În schimb, Dorinel Munteanu nu îi are la dispoziție pe accidentații Caparco, Bawab, G. Matei și Prepeliță.