Fotbal international

Mattia Perin i-a luat din nou locul lui Ionuţ Radu la Genoa! Italianul a gafat decisiv la al doilea gol marcat de Verona: “Mergem spre Serie B cu el!” VIDEO

12.01.2020 | 21:30
Mattia Perin ia luat din nou locul lui Ionut Radu la Genoa Italianul a gafat decisiv la al doilea gol marcat de Verona Mergem spre Serie B cu el VIDEO
ADVERTISEMENT

Mattia Perrin a fost din nou titular în poarta lui Genoa şi l-a ţinut pe Ionuţ Radu pe banca de rezerve. Cei doi portari au făcut rocada, după ce internaţional de tineret român a fost titular în meciul jucat în optimile de finală ale Cupei Italiei. Goalkeeper-ul italian a gafat la al doilea gol marcat de Verona, iar formaţia antrenată de Davide Nicola a fost învinsă.

Mattia Perin i-a luat locul de titular lui Ionuţ Radu şi a gafat în Hellas Verona – Genoa 2-1

După ce Ionuţ Radu a fost titular în meciul Torino – Genoa 1-1 (5-3 după loviturile de la 11 metri) din Cupa Italiei, Mattia Perin a revenit în poarta “Grifonului”. Portarul de 27 de ani a gafat în minutul 65 şi i-a permis Veronei să obţină toate cele trei puncte puse în joc. VEZI AICI VIDEO CU CU GAFA LUI MATTIA PERIN.

ADVERTISEMENT

În minutul 65, Amir Rrahmani a pătruns în careul lui Genoa şi a şutat slab, însă Mattia Perin nu a reuşit să reţină mingea şi a respins-o în faţă, de unde Mattia Zaccagni a înscris şi a adus victoria gazdelor. Cu zece minute înainte să gafeze, portarul italian a fost învins de la 11 metri de Valerio Verre.

Fanii lui Genoa l-au criticat pe Mattia Perin pentru gafa făcută

Chiar dacă a avut câteva intervenţii sigure în prima repriză, Mattia Perin a şters toate impresiile bune lăsate fanilor. Imediat după gafa comisă la golul marcat de Zaccagni, fanii lui Genoa l-au criticat pe Twitter pentru greşeala comisă.

ADVERTISEMENT

“S-a terminat efectul bun al transferului lui Perin”, “Mergem spre Serie B cu Perin în poartă”, “-2, asta e nota pe care o merită Perin”, “Ionuţ Radu trebuie să fie titular”, “Perin mereu respinge mingea în faţă şi nu în lateral” sau “Este un dezastru”, au fost criticile lansate de fanii lui Genoa.

Ionuţ Radu se pregăteşte să plece de la Genoa

Crescenzo Cecere, impresarul lui Ionuţ Radu, a fost nemulţumit de faptul că Mattia Perin a fost adus la Genoa şi a anunţat că îşi doreşte să-l ducă la o altă echipă pe portarul de 22 de ani. Singurul impediment este acela că portarul român este sub contract cu Inter, care l-a împrumutat la formaţia antrenată de David Nicola, iar milanezii nu sunt dispuşi să-l vândă.

ADVERTISEMENT

“Suntem dezamăgiţi de Genoa, care nu a respectat tot ce a făcut el pentru ei, mai ales în sezonul trecut, unul bun pentru el, la fel ca acesta, când a fost decisiv în anumite meciuri. Poziţia din clasament al lui Genoa nu e din cauza lui Radu.

Au fost cinci antrenori la Genoa, iar acum s-a decis ca Perin să fie titular, astfel că Radu va continua să crească în altă parte. Ţinem legătura cu mai multe cluburi din Italia şi din străinătate.

ADVERTISEMENT

Este unul dintre cei mai buni portari disponibili în această perioadă de transferuri, dar suntem legaţi de Inter. Inter nu are nicio intenţie de a-l pierde pe Radu, astfel că cel mai corect lucru ar fi să se întoarcă la Inter. Nu mai are rost să rămână la Genoa”, spunea recent Crescenzo Cecere.

ADVERTISEMENT
Tags: