“«Mătuşa» lui Iancu este blondă şi are 20 de ani?”

Florin Constantinovici, secundul lui Bogdan Stelea la echipa naţională de tineret, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cum au stat lucrurile în privinţa lui Iancu din punctul său de...
11.09.2013 | 23:38
Matusa lui Iancu este blonda si are 20 de ani

Florin Constantinovici, secundul lui Bogdan Stelea la echipa naţională de tineret, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cum au stat lucrurile în privinţa lui Iancu din punctul său de vedere. “Iancu minte cu neruşinare dacă a spus ce a spus. Susţine că a ieşit să dea bani unei mătuşi, însă acea mătuşă este blondă şi are 20 de ani? În plus, dacă un jucător vrea sa iasă din hotel la ora 1.30 noaptea, nu trebuie să anunţe un membru al staff-ului?”, ne-a declarat Constantinovici.

“El spune că l-am vînat, dar eu nu sînt vînător, ci pescar”

“El nu a respectat programul. Nici nu mai contează că a stat două minute, un sfert de oră sau că s-a întors dimineaţa. Oricum, mai am şi eu o curiozitate. De ce domnul Iancu a doua zi dimineaţa, cînd trebuia să plecăm la aeroport, purta ochelari de soare? Cumva pentru că avea o faţă de parcă nu ar fi dormit toată noaptea? El spune că eu l-am vînat, însă eu nu sunt vînător, sînt pescar. Nu am nimic cu el, dar degeaba are talent cu carul, dacă preferă să se comporte aşa“, a adăugat fostul mijlocaş al Rapidului.

“Înregistrările vor confirma ceea ce v-am spus”

“El minte, i-a minţit şi pe cei de la Steaua, iar dacă ei vor să îl accepte aşa, e problema lor. Eu nu am stat să-l păzesc, pentru că nu sînt paznic, însă taxiul care a venit să-l ia a oprit cu farurile fix în geamul meu. Eu mă uitam la un meci de tenis şi mi-a atras atenţia. Chiar am ieşit după el din hotel, l-am strigat, dar el s-a făcut că nu mă aude. S-a urcat în taxi, care a plecat spre ieşirea din Chiajna, dar la două minute am văzut cum se întorcea şi se îndrepta spre Bucureşti. Eu nu mi-am făcut decît datoria, i-am spus lui Stelea, iar el a luat deciziile necesare. Îmi pare rău, dar nu pot să stau să-i fac educaţie acum. În plus, Iancu nu e la prima abatere. Pe lîngă cele cunoscute, vă mai pot zice un eveniment. După un meci, a venit şi mi-a spus că el vrea să iasă în oraş cu băieţii, colegi de-ai lui. I-am spus că e în cantonament, dar el a spus că nu-l interesează, că, dacă nu ne convine, să nu-l mai convocăm. Să judece toată lumea dacă asta e atitudine. Eu sper să apară acele înregistrări video pe care el le invocă, pentru că nu ar face decît să confirme ceea ce vă spun eu”, a adăugat Constantinovici.

Tags: