News

Mătușa Mariei, tânăra de 19 ani ucisă de urs, reacție după tragedia din Bușteni: ”Mama ei este în Italia. Nu știm nimic”

La mai puțin de o zi de la tragedia din Bușteni, mătușa Mariei, tânăra de 19 ani ucisă de urs, a avut o primă reacție. Aceasta este șocată după aflarea veștii.
10.07.2024 | 12:41
Matusa Mariei tanara de 19 ani ucisa de urs reactie dupa tragedia din Busteni Mama ei este in Italia Nu stim nimic
Familia Mariei, tânăra de 19 ani ucisă de urs la Bușteni, prima reacție. Mătușa fetei: ”Era o fată liniștită. Sursa foto: hepta.ro / Salvamont Prahova / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Miercuri, 10 iulie, mătușa Mariei, tânăra de 19 ani ucisă de urs, a avut o primă reacție după tragedia de pe traseul turistic Jepii Mici, din Bușteni. Femeia dezvăluie că familia victimei este șocată de eveniment.

Familia Mariei, tânăra de 19 ani ucisă de urs la Bușteni, prima reacție. Mătușa fetei: ”Era o fată liniștită. Nu ne spune nimeni nimic”

Maria Diana era din localitatea Popricani, județul Iași. În prezent, aceasta locuia cu viză de flotant în Capitală. Marți, 9 iulie, viața tinerei s-a sfârșit în mod tragic, în munții Bucegi.

ADVERTISEMENT

Fata de doar 19 ani avut parte de o moarte violentă. Aceasta a fost atacată de un urs pe un traseu montan din apropierea stațiunii Bușteni, judeţul Prahova. A fost găsită ulterior fără viață. Autoritățile au decis să împuște animalul sălbatic.

Tragedia s-a petrecut în zona turistică Jepii Mici, sub privirile îngrozite ale iubitului fetei. Șocat de cele întâmplate, bărbatul a relatat că ursul a apucat-o pe tânără și a târât-o într-o râpă adâncă, unde a dispărut cu ea. Cuplul era în drumeție când a întâlnit ursul.

ADVERTISEMENT

În cursul acestei dimineți, mătușa fetei moarte în Bușteni a făcut primele declarații după tragedia produsă la Bușteni. Femeia precizează că nu știe ce s-a întâmplat cu exactitate deoarece nimeni nu îi spune nimic.

Aceasta o descrie pe Maria Diana ca fiind o fată liniștită, venită dintr-o familie muncitoare. Mama ei se află la muncă în Italia. O soră a victimei ar fi de asemenea plecată din țară.

ADVERTISEMENT

”Nu ştiu ce s-a întâmplat. Ea nu este venită, de răspuns la telefon nu răspunde nimeni. Nu pot să iau legătura cu nimeni. Mama ei este în Italia, cealaltă soră este plecată şi ea. Nu ştim nimic, nu ne spune nimeni nimic.

Păstrez legătura, am încercat să sun şi mi-a închis telefonul. În cazul ăsta normal să nu ne răspundă. Ultima dată am vorbit luna trecută. Am vorbit, trebuia să vină aici şi să facă curăţenie, la sfârşitul lunii iunie. De obicei vine şi trece pe la mine.

ADVERTISEMENT

Ea are şi serviciu, lucrează. Fata avea un prieten, nu lucra, aşa am înţeles de la mama ei. Nu ştiu cu ce se ocupă, nu spunea tot. Fata era liniştită. Mama ei e sora bărbatului meu, suntem neamuri. Erau oameni buni, muncitori. Ştiam că trebuie să se ducă fata în vacanţă. Sunt şocaţi toţi. Nu ştiu dacă trebuiau să se căsătorească, nu mi-a spus nimic. Aştept să vină ea şi să vorbesc”, a spus mătușa fetei moarte, pentru Bzi.ro.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Bianca Drăgușanu, săltată de poliție. Cum se apără vedeta. Update
Bianca Drăgușanu, săltată de poliție. Cum se apără vedeta. Update
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink