Life

Maurice Munteanu a asistat la un eveniment traumatizant: ”Te nenorocesc, te joc în picioare”

Maurice Munteanu a asistat, fără voia sa, la un eveniment cât se poate de marcant. Totul s-a întâmplat pe stradă, iar designerul încă nu poate trece peste cele întâmplate.
13.10.2022 | 19:21
Maurice Munteanu a asistat la un eveniment traumatizant Te nenorocesc te joc in picioare
Maurice Munteanu a asistat la un eveniment marcant. Sursă Foto: YouTube/ captură
ADVERTISEMENT

Momente traumatizante pentru Maurice Munteanu. Celebrul designer a rămas oripilat de ce a putut vedea într-un parc în plină zi.  Deși nu obișnuiește să facă asta, de această dată, vedeta de la Kanal D nu s-a mai putut abține.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Maurice Munteanu a relatat evenimentul la care a fost martor și care l-a afectat masiv din punct de vedere emoțional.

ADVERTISEMENT

Evenimentul care l-a marcat pe Maurice Munteanu

Designerul mergea spre un magazin. Totul era cât se poate de normal până în momentul în care acesta a auzit un urlet veni din direcția unui loc de joacă pentru copii.

După ce și-a întors capul, Maurice Munteanu a observat că un copil de vreo cinci ani de zile a căzut și s-a julit, nimic neobișnuit. Ce a urmat după în schimb l-a șocat pe aceata. ”În timp ce mă îndreptam discret către un și mai discret magazin de cartier, aud un urlet. Mă uit discret în dreapta și, în incinta unui loc de joacă pentru copii, văd un băiat de vreo 5 ani care se împiedicase alergând și care, cel mai probabil, se julise la genunchi. Nimic mai firesc!”, a dezvăluit designerul.

ADVERTISEMENT

La nici două secunde, acesta a auzit un alt urlet, însă nu din partea unui copil, ci din partea unei doamne, cel mai probabil bunica celui mic. Deși aceasta ar fi trebuit să-l liniștească pe copil, femeia nu doar că a urlat, dar s-a dus lângă copil și a început să îl zdruncine.

Ulterior, cel mic a început să plângă și mai tare, după care s-a mai ales cu încă o lovitură, cel mai probabil, femeia sperând că în acest mod îi va oferi o lecție importantă.

ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu: ”Îi distrugeți, doamnelor!”

”Nu trec 2 secunde și aud un alt urlet. De data aceasta unul războinic! «Ionuț, te nenorocesc, te joc în picioare!». Și spre băiat se îndreaptă o doamnă, probabil bunica. Zdrang!

Îi arde o scatoalcă care îi zdruncină copilului karma. Copilul începe să urle și mai tare. «Aaaa, îți bați joc de mine?». Și îi mai arde una, de data asta decisivă, să fie sigură că lecția de parenting a reușit și azi”, adaugă acesta.

ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu a tras un semnal de alarmă în rândul persoanelor care se află în astfel de situații. Acesta susține că prin astfel de acțiuni, dezechilibrul interior al copilului se instalează treptat, iar mai târziu, cale de întoarcere nu mai este.

”Îi distrugeți, doamnelor! De mici! Îi faceți pachet. Ei, la rândul lor, vor face la fel și iată cum se instalează discret dezechilibrul”, se mai arată în mesajul transmis de Maurice Munteanu.

ADVERTISEMENT
Tags: