Life

Maurice Munteanu, schimbare radicală de look. La ce a renunțat juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities

Maurice Munteanu, unul dintre jurații emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, a recurs la o modificare în ceea ce privește aspectul său fizic.
09.11.2021 | 15:49
Maurice Munteanu schimbare radicala de look La ce a renuntat juratul de la Bravo ai stil Celebrities
Maurice Munteanu a făcut o schimbare de look care îl prinde. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Creatorul de modă a făcut o schimbare radicală de look perioada aceasta, radiază de fericire și se bucură de fiecare clipă pe care o are. Vedeta traversează o perioadă excelentă.

Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a renunțat la barba care l-a consacrat, în felul acesta apărând mult mai tânăr, în ciuda vârstei pe care o are, 43 de ani.

ADVERTISEMENT

Și asta nu este singura modificare aleasă de Maurice Munteanu, asta pentru că designerul a slăbit enorm în ultima perioadă, iar acum nu mai arată deloc la fel ca înainte.

Maurice Munteanu, o nouă înfățișare. Cum arată acum juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities

În momentul de față juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” seamănă foarte mult cu un adolescent, lucru pe care l-au remarcat și internauții la vederea schimbării din viața lui.

ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu a primit foarte multe laude din partea celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare, dar și din partea unor persoane publice.

Lili Sandu, modelul Silviu Țolu sau actrița Ana Ularu sunt doar câteva dintre vedetele care au remarcat modificările survenite în viața renumitului creator de modă.

ADVERTISEMENT

„Ai atitudinea lui Poirot!”, „Mereu adorabil”, „Tunsoarea asta te-a întinerit cu 10 ani” sau „Ador cum arăți așa”, sunt câteva dintre mesajele primite de la fani.

Noua schimbare de look îl prinde de minune pe editorul revistei Elle, care acum se bucură de un aer misterios și elegant.

ADVERTISEMENT
Maurice Munteanu, schimbare de look
Maurice Munteanu, schimbare de look. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Maurice Munteanu, despre relațiile sentimentale din viața sa

Maurice Munteanu este foarte discret în ceea ce privește viața sentimentală. Vedeta de la Kanal D nu vorbește foarte des despre relațiile sale, însă recunoaște că de câteva luni trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” trăiește o poveste de dragoste de aproximativ 3 luni, fiind vorba de o persoană pe care o știe de foarte multă vreme. În trecut, au mai încercat să formeze un cuplu.

„De multe ori dragostea se confunda cu o formă de obsesie. Fiind o natură destul de excesivă, mi se părea foarte des că mă îndrăgostesc, dar de îndrăgostit, m-am îndrăgostit o dată foarte foarte tare de un arhitect și a doua oară acum vreo două trei luni de zile, în pandemia globală.

Dragoste în vremea pandemiei. S-a întâmplat mai demult, dar atât eu cât și persoana nu credea că se poate întâmpla acest lucru pentru că eu credeam ceva, persoana credea altceva.

E bine că ne-am pus de comun acord și m-am hotărât să nu mai repet greșeala pe care am  făcut-o până acum, să nu mai sar ca o panteră pentru că asta sperie foarte tare oamenii și am hotărât să abordez subiectul cu maturitate”, a spus Maurice Munteanu în emisiunea lui Mihai Ghiță.

ADVERTISEMENT