Life

Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme cu o dietă simplă. Juratul de la ”Bravo, ai stil” e de nerecunoscut

Maurice Munteanu a reușit să slăbească în timp record. Juratul de la ”Bravo, ai stil” arată mai bine ca niciodată, iar unii nici că îl mai recunosc.
25.11.2022 | 22:11
Maurice Munteanu a slabit 23 de kilograme cu o dieta simpla Juratul de la Bravo ai stil e de nerecunoscut
Cum a reușit Maurice Munteanu să slăbească 23 de kilograme. Sursă foto: Instagram/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu a decis să facă schimbări radicale în viața sa, iar rezultatele sunt cât poate de vizibile.

Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme

La cei 44 de ani ai săi, juratul de la ”Bravo, ai stil”, a decis că este momentul să slăbească și să renunțe la anumite vicii, iar din ce putem vedea, asta s-a cam și întâmplat.

ADVERTISEMENT

Designerul vestimentar a participat la ”Elle New Media Awards 2022” pe 15 septembrie. A purtat o ținută extravagantă care a ieșit în evidență, însă cel mai surprinzător a fost faptul că acesta era extrem de slab.

Nu a făcut nicio operație la stomac, după cum povestește chiar el într-un interviu acordat recent ci pur și simplu a decis să facă schimbări majore.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Maurice Munteanu este dezamăgit că mulți l-au acuzat că ar fi apelat la diverse proceduri pentru a ajunge așa.

Adevărul este însă că juratul de la ”Bravo, ai stil” a renunțat la mai multe alimente și ingrediente atunci când a făcut această alegere.

ADVERTISEMENT

Printre ele se numără la alcoolul, zahărul, dar și la alimentele prăjite sau făinoasele.

De asemenea, el știe că orice persoană cunoaște foarte bine regulile alimentare, însă în realitate nimeni nu face nici în acest sens.

La ce alimente a renunțat Maurice Munteanu

”Toți oamenii știu ce trebuie să facă. Toți oamenii știu că dacă vor mânca la prânz pește și o salată și la ora 5.30 – 6.00 un măr, vor slăbi. (…)

ADVERTISEMENT

De fapt, nu facem, asta e problema. Și ne mințim, cum m-am mințit și eu ani de zile și intrasem așa într-un cerc vicios.

În momentul în care am renunțat complet la alcool, complet la zahăr, complet la tot ce înseamnă aluat, patiserie, prăjeli și așa mai departe, rezultatele sigur că într-un an de zile au fost vizibile”, a dezvăluit acesta, pentru Ego.ro.

Cum a luat Maurice Munteanu această decizie drastică? Totul s-a întâmplat la o petrecerea de la un restaurant. După ce a văzut nota de plată, a doua zi când a mers acolo, și-a dat seama că a băut exagerat de mult și că a venit momentul să se oprească.

Juratul de la ”Bravo, ai stil”, acuzat că s-ar fi operat.

Designerul spune că s-a ales pe el și că a hotărât că este momentul să termine cu ”prostiile”.

”În momentul acela am realizat că m-am prostit destul, că m-am jucat cu ușa de la lift destul”, a mai povestit el, pentru sursa citată.

Maurice Munteanu spune că în total a reușit să slăbească 23 de kilograme, iar părerile celor care nu îl cred sau îl acuză că s-ar fi operat nu îl interesează deloc.

Menționăm că celebrul designer este extrem de atent la detalii. Deci, nu e de mirare de ce a decis să se pună și pe primul loc, atât din punct de vedere fizic cât și alimentar.

ADVERTISEMENT