Life

Maurice Munteanu, adevărul despre concurentele de la Bravo, ai stil. Dezvăluiri în premieră despre fetele pe care le-a jurizat

Maurice Munteanu a vorbit despre concurentele de la Bravo, ai stil care i-au rămas în minte până în ziua de azi, unele dintre ele făcând parte din primele sezoane ale show-ului.
07.07.2022 | 16:25
Maurice Munteanu adevarul despre concurentele de la Bravo ai stil Dezvaluiri in premiera despre fetele pe care lea jurizat
Maurice Munteanu, jurat la Bravo, ai stil. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu le-a descris așa cum nu a mai făcut-o până acum pe fostele concurente de la Bravo, ai stil. Juratul și-a spus părerea sinceră despre Marisa Paloma, Ruxi Opulenta, Alexandra Ungureanu sau Denisa Potecaru, câteva din cele mai celebre foste participante în concursul de modă.

Maurice Munteanu, adevărul despre fetele de la Bravo, ai stil

Invitat într-o emisiune online, Maurice le-a definit pe fostele concurente de la Bravo, ai stil, mărturisind că Adela Tecuceanu, participantă în al doilea sezon, a fost una din preferatele sale.

ADVERTISEMENT

Fashionistul a avut cuvinte de laudă pentru finalista celui de-al doilea sezon, pe care l-a pierdut în fața Marisei Paloma. N-a fost, însă, singura fată pe care a spus că a apreciat-o.

„A fost una dintre preferatele mele. Dintre cetățenele care s-a perindat în platou, a fost una dintre fetele care a avut o semnătură foarte clară”, a spus Maurice despre Adela, la Wownews.

ADVERTISEMENT

„Are niște trăsături care trimit către zona asiatică. E foarte sexy, fără a fi deloc vulgară. Ea poartă niște piese foarte actuale și după asta se și ghidează stilistic”, a spus editorul de la Revista Elle despre Denisa Potecaru, o altă ex-concurentă din sezonul doi.

Denisa Potecaru, preferata supremă a juratului

Ceva mai criticată a fost câștigătoarea sezonului 3, Iuliana Doroftei. Colegul de platou al Ralucăi Bădulescu a spus că nu are tocmai cele mai bune apariții, având în vedere că a fost desemnată, la un moment dat, drept cea mai stilată femeie din România.

ADVERTISEMENT

Când a venit vorba despre Alexandra Ungureanu, Maurice a fost un pic mai blând. „A câștigat foarte mult capital de imagine. Mi-a plăcut tot timpul abordarea pe care o are. Ar fi bine să fie atentă și la chestii care i se potrivesc ei. Asta, lăsând la o parte trendurile”, a declarat Munteanu.

Strict ca imagine, Maurice a spus că Denisa Potecaru rămâne pe locul întâi, căci se prezintă cel mai bine mai ales pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT