Life

Cum își completează veniturile Maurice Munteanu? Juratul ”Bravo, ai Stil” câștigă într-o lună cât alții într-un an

Maurice Munteanu, juratul ”Bravo, ai Stil” de la Kanal D, este una dintre cele mai bine plătite vedete din televiziunea turcească, iar veniturile sale sunt dublate de afacerea pe are o derulează de ceva timp.
24.01.2022 | 17:51
Cum isi completeaza veniturile Maurice Munteanu Juratul Bravo ai Stil castiga intro luna cat altii intrun an
Maurice Munteanu câștigă, lunar, sume impresionante de bani Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu este una dintre vedetele care, de ani buni, se confundă cu imaginea show-ului la care este jurat, ”Bravo, ai Stil”, el fiind implicat în emisiunea de la Kanal D încă din primul sezon, având aproape șase ani de ”vechime” la postul turcesc.

Evident, loialitatea lui a fost răsplătită pe măsură de șefii de la Kanal D, juratul emisiunii devenind una dintre cele mai bine plătite vedete ale postului, sumele obținute de Maurice Munteanu depășind, într-o lună, salariul mediu net din România.

ADVERTISEMENT

Câți bani face Maurice Munteanu de la Kanal D

Maurice Munteanu, juratul ”Bravo, ai Stil” și fashion editor al revistei Elle, este una dintre prezențele constante ale emisiunii de la Kanal D, felul în care se implică în show atrăgând atenția și aprecierea șefilor săi. Și, evident, odată cu aprecierile, au început să ”vină” și banii.

Astfel, în cei aproape șase ani de când lucrează la Kanal D, Maurice Munteanu a reușit să obțină, la fiecare sezon al emisiunii la care joacă rolul de jurat, câte o mărire substanțială a onorariului încasat.

ADVERTISEMENT

Iar dacă în primul sezon al emisiunii ”Bravo, ai Stil”, Maurice Munteanu negociase să câștige în jur de 2.000 de euro lunar, acum, la sfârșitul celui de-al șaptelea sezon al show-ului, Maurice Munteanu a ajuns să câștige aproape dublu. El încasează, acum, de la Kanal D, conform informațiilor FANATIK, un onorariu care se ridică la 3.500 de euro.

Mai mult, cu dibăcie, Maurice a reușit să îi convingă pe șefii de la Kanal D să fie plătit și în perioadele în care show-ul nu se difuzează, acceptând însă să fie invitat la alte emisiuni ale postului TV fără să mai încaseze bani suplimentari.

ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu, afaceri cu profituri serioase

Pe lângă banii pe care îi câștigă de la Kanal D, Maurice Munteanu și-a deschis și o firmă care, în doi ani de la înființare, a început să îi aducă venituri serioase. Astfel, Maurice Munteanu Image Care, firma juratului de la ”Bravo, ai stil”, specializată, conform codului CAEN declarat, în ”Activități de servicii suport pentru întreprinderi”, a reușit, fără niciun angajat, performanțe financiare impresionante.

Conform raportărilor făcute la ANAF și consultate de FANATIK, cifra de afaceri a juratului de la ”Bravo, ai stil” a ajuns la 212.000 de lei. Remarcabil este profitul obținut de Maurice Munteanu, vedeta Kanal D având cheltuieli minime decontate prin firmă: peste 200.000 de lei. Adică, cu aproximație, 40.000 de euro, un profit anual care poate fi invidiat de oricine.

ADVERTISEMENT

Astfel, pe lângă cei 3.500 de euro încasați de la Kanal D în fiecare lună, din firmă, în medie, câștigă alți peste 3.300, ceea ce îl duce la un total de aproape 7.000 de euro. Adică aproape cât salariul mediu net din România pentru un an întreg.

Maurice Munteanu nu și-a ascuns orientarea sexuală

Maurice Munteanu nu și-a ascuns niciodată orientarea sexuală, juratul de la ”Bravo, ai Stil” povestind fără ascunzișuri despre felul în care și-a descoperit homosexualitatea.

„Mi se părea simpatic un coleg. Am realizat că, da, e posibil să nu-mi placă Maricica, ci Gigel. Nu eu mi-am ales orientarea sexuală și asta este o tâmpenie sinistră”, a declarat Maurice Munteanu în emisiunea Detectorul de minciuni, difuzată de canalul de Youtube al Kanal D.

E adevărat, asumarea identității sale sexuale a provocat, la un moment dat, și agitație, Maurice Munteanu fiind victimă a homofobiei. ”În copilărie s-a întâmplat. De atunci, nu. Erau mai multe zone de bullying.  O zonă se întâmpla în imediata mea apropiere.

Câțiva copilași nefericiți mai mari decât mine începeau în cor să urle: trece poponarul, trece nu știu cine, habar n-am…”, a mai povestit Maurice Munteanu, tot pe Youtube-ul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT