Life

Maurice Munteanu, confesiuni cutremurătoare despre viața lui: „Începea un cor să urle: trece poponarul, habar n-am…”

Maurice Munteanu și-a deschis sufletul mai mult ca oricând și a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa dincolo de micile ecrane.
09.06.2021 | 11:35
Maurice Munteanu confesiuni cutremuratoare despre viata lui Incepea un cor sa urle trece poponarul habar nam
Maurice Munteanu, jurat la Bravo, ai stil. Foto: captură Youtube Kanal D România
ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu a povestit cele mai dure experiențe prin care a trecut, iar în unele dintre ele s-ar putea găsi foarte mulți tineri din România discriminați din cauza orientării sexuale.

Juratul de la Bravo, ai sril nu a făcut niciodată un secret din faptul că este gay. A vorbit extrem de clar despre orientarea sa și a spus cât de mult a avut de suferit în tinerețe din cauza asta. Nu a fost singurul subiect sensibil pe care l-a atins editorul de la revista Elle România.

ADVERTISEMENT

Munteanu a spus că s-a împăcat ușor cu cine este și nu a avut o altă opțiune decât să se prezinte așa cum este. Fashionistul a spus că a asistat la foarte multe drame care au pornit de la neasumare.

Maurice Munteanu, despre bullying-ul suferit pentru că este gay

Maurice a spus că a fost victima bullying-ului și a trebuit să învețe să își apere spațiul. „În copilărie s-a întâmplat. De atunci nu. Erau mai multe zone de bullying. 

ADVERTISEMENT

O zonă se întâmpla în imediata mea apropiere. Câțiva copilași nefericiți mai mari decât mine începeau în cor să urle: trece poponarul, trece nu știu cine, habar n-am…”, a povestit Maurice Munteanu în interviul acordat lui Mihai Ghiță.

S-a lovit de discriminare și la UNATC unde a întâlnit o societate misogină, rasistă și homofobă. A spus că multe cadre didactice au distrus câteva generații.

ADVERTISEMENT

Maurice a spus că profesorii de la UNATC l-au picat la examene pentru că nu era ca ceilalți, dar nu regretă faptul că nu a devenit actor. Și-a dat seama mai târziu că i-ar fi plăcut mai degrabă să facă regie și nu să joace pe scenă.

A trecut printr-un accident de mașină care a lăsat urme

Munteanu a mărturisit că a reușit să facă față bullying-ului gândindu-se la un tanc rusesc și nu a permis nimănui să îl jignească în vreun fel, mai ales după ce a trecut de perioada adolescenței.

ADVERTISEMENT

Vedeta Kanal D a vorbit și despre fricile sale. În urma unui accident de mașină, Maurice a căpătat tot felul de temeri. Cea mai mare panică o are atunci când e nevoit să se urce în avion.

„Temerile vin de la un accident de mașină destul de violent acum ceva vreme. După accident am rămas cu atacuri sinistre de panică.

Slavă Domnului, am învățat să trăiesc cu aceste simptome că nu mai somatizez atât de mult, dar teama de avion nu a dispărut încă”, a declarat Maurice Munteanu.

 

 

ADVERTISEMENT