Life

Maurice Munteanu, criză de nervi după ce a primit acuzații extrem de grave: „Manipulare!”. Ce se întâmplă la Bravo, ai stil

Maurice Munteanu și-a ieșit din minți la Bravo, ai stil! Ce se întâmplă în ediția de luni, 15 mai, la Kanal D2? Acuzațiile sunt grave!
13.05.2023 | 15:41
Maurice Munteanu criza de nervi dupa ce a primit acuzatii extrem de grave Manipulare Ce se intampla la Bravo ai stil
Maurice Munteanu, acuzat că are favorite la Bravo, ai stil. Foto: Kanal D2/ Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu și-a ieșit din fire în platoul Bravo, ai stil! Show-ul difuzat de Kanal D2 de luni până vineri de la ora 19:00 e tot mai exploziv!

Maurice Munteanu, acuza de favoritisme la Bravo, ai stil

Ediția care va fi difuzată luni, 15 mai 2023, se anunță una de-a dreptul incendiară. Se pare că în vizor va fi din nou Beatrice, care a mai fost criticată de câteva ori pentru aparițiile sale, deși jurații au spus în repetate rânduri că se numără printre cele mai bine îmbrăcate fete din acest concurs.

ADVERTISEMENT

Show-ul de modă care rulează deja de mai bine de o lună, ajuns la cel de-al 8-lea sezon, devine tot mai intrigant. Lupta se întețește pe măsură ce ies și intră fete pe pasarelă.

Se pare că în ediția din 15 mai, conform teaser-ului postat pe pagina de YouTube Kanal D2, Maurice Munteanu e scos din pepeni de insinuările pe care, aparent Beatrice, le face la adresa sa.

ADVERTISEMENT

Acesta e acuzat că face favoritisme în momentul în care jurizează outfit-urile propuse de fete. Fashionistul nu ar fi întotdeauna obiectiv, susține una din participante. De altfel, nu doar concurentele par a fi nemulțumite de felul în care își joacă rolul criticul de modă în această ediție.

„Tupeu și manipulare!”

Pe internet, unii fani spun că Maurice i-a luat locul lui Cătălin Botezatu. Aceștia fac o paralelă privind duritatea cu care designerul le trata de multe ori pe fete. Dacă până acum Maurice Munteanu nu a avut mare lucru de comentat, de data aceasta a răbufnit, ca niciodată, în acest concurs!

ADVERTISEMENT

Beatrice susține că nu a fost tratată corespunzător în această emisiune. Tânăra merge și mai departe cu reproșurile: „Până acum, am fost foarte mult umilită în această emisiune!”.

„Tu, cu o nonșalanță incredibilă, vii și le spui celor de acasă că am preferate și că avem preferate? Când noi trebuia să alegem dintre trei concurente?

ADVERTISEMENT

Mi se pare chiar un tupeu și e manipulare!”, s-a răstit Maurice Munteanu, în platou.