Life

Maurice Munteanu dă de pământ cu Anda Adam la Bravo, ai stil: „Cu mine nu-ți merge”

Anda Adam trece prin momente dure la Bravo, ai stil. Maurice Munteanu dă de pământ cu concurenta.
04.11.2021 | 10:23
Maurice Munteanu da de pamant cu Anda Adam la Bravo ai stil Cu mine nuti merge
ADVERTISEMENT

Anda Adam a devenit tot mai des ținta atacurilor de la Bravo, ai stil. În ediția din 4 noiembrie, pe lângă conflictele cu concurentele, cântăreața este nevoită să facă față și unuia dintre jurați.

În promo-ul noii ediții a emisiunii de la Kanal D, blondina este pusă la zid de celebrul jurat, după ce aceasta s-a plâns de felul în care acesta îi notează ținutele.

ADVERTISEMENT

Pe lângă duritatea cu care Maurice Munteanu i se adresează artistei, aceasta are un meci și cu Nicoleta Dragne. Fosta ispită de la Insula iubirii susține că interpreta hit-ului „Selecta” nu știe să vorbească bine în limba română.

Anda Adam, făcută terci de Maurice Munteanu la Bravo, ai stil

Nicoleta îi atrage atenția Andei asupra greșelilor gramaticale pe care le face frecvent. Concurenta îi spune cântăreței că ar fi bine să învețe să vorbească în limba ei maternă. În acel moment, cântăreața a luat foc în culise.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare de bun simț să știm să vorbim corect gramatical limba maternă”, a spus Nicoleta Dragne, bătând apropouri către blondină.

„Vrei să dai de înțeles că nu știu să vorbesc corect românește”, îi răspunde Anda de pe scaun, în timp ce este machiată.

ADVERTISEMENT

„Hai, lasă vrăjeala. Data viitoare învață să spui pe care și nu o să-ți mai spună nimeni nimic”, îi răspunde Dragne scoasă din minți de reacția artistei la criticile aduse.

Cel mai dur moment pentru Anda Adam abia după aceea urma. În momentul în care ajunge în fața juraților, Maurice vrea să o lămurească asupra anumitor nemulțumiri pe care vedeta le-ar fi exprimat.

ADVERTISEMENT

Anda mărturisește la testimoniale că nu va permite nimănui să o jignească în concurs. Face referire la Maurice Munteanu și conflictul avut cu acesta.

Ruxi este ajutată de stiliști?

„Aș vrea să fii foarte atentă. Cu mine nu-ți merge! Eu nu sunt concurentă!”, îi spune apăsat Maurice Munteanu Andei, iar aceasta izbucnește în plâns.

Pe lângă conflictul în care e implicată cântăreața, o altă participantă, Ruxi Opulenta, ajunge în vizorul fetelor.

Ruxi este acuzată de celelalte concurente că nu își face singură ținutele. Este arătată cu degetul după ce a spus că pe cea prezentată în ediția din 4 noiembrie a făcut-o cu 5 minute înainte să intre în platou.

Emisiunea Bravo, ai stil este difuzată în de miercuri până vineri de la ora 22:30 la Kanal D, iar gala eliminatorie are loc sâmbăta de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT