Life

Maurice Munteanu de la Bravo, ai stil a dezvăluit trucul prin care ne putem da seama dacă avem hainele potrivite în garderobă

Maurice Munteanu, jurat la Bravo, ai stil, a dezvăluit care sunt articolele vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba noastră, dar și cum ne putem da seama dacă avem hainele potrivite în dulap.
06.04.2022 | 11:34
Maurice Munteanu de la Bravo ai stil a dezvaluit trucul prin care ne putem da seama daca avem hainele potrivite in garderoba
Maurice Munteanu, jurat la Bravo, ai stil, în platoul matinalului de la Kanal D. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu a oferit sfaturi prețioase doamnelor și domnilor care își pun veșnica întrebare: cum să mă îmbrac să fiu ok? Juratul de la Bravo, ai stil susține că ne putem da seama foarte ușor dacă în garderoba noastră deține hainele potrivite sau ar trebui să schimbăm complet ce deținem în șifonier.

Maurice Munteanu de la Bravo, ai stil: „Garderoba are în componență acele piese care se potrivesc între ele”

Criticul de modă spune că în dulapul oricărei persoane trebuie să existe haine care se pot combina între ele,. Ne putem da seama de asta chiar la prima vedere. Dacă acest lucru devine dificil, este clar că obiectele vestimentare din dulap nu mai au ce căuta acolo.

ADVERTISEMENT

„Garderoba are în componență acele piese care se potrivesc între ele. Nu trebuie să faci niciun efort. Tu ai deschis dulapul și instantaneu ai văzut ce merge cu merge.

Dacă noi am deschis dulapul și ne spunem că nici azi nu avem cu ce să ne îmbrăcăm, deși cade casa pe noi cu haine, avem o problemă”, a declarat Maurice Munteanu la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Fashionistul a enumerat și câteva piese care nu ar trebui să lipsească din dulap în anul 2022: jacheta biker, din piele, sneakerșii tot din piele sau pânză, de preferință albi, blugii clasici nevăruiți pe albastru sau negru.

„Dacă tu de exemplu porți S, tu îți iei M. Tricourile de bumbac nu trebuie să aibă terminația la gât foarte fixă. Dacă avem un tricou clasic, nu trebuie să fie în V”, sunt alte câteva sfaturi date de Munteanu.

ADVERTISEMENT

În ce contexte putem purta sneakerși la costum

Vedeta Bravo, ai stil a spus că un alt element care trebuie să fie într-un dressing este cămașa albă, cât mai simplă, fără nasturi de altă culoare.

Din garderoba unui bărbat nu trebuie să lipsească, în opinia expertului, costumul clasic în trei variante: bleumarin, negru și alb. Trenciul, paltonul, jeanșii, tricourile simple, fără imprimeuri, sunt alte articole vestimentare de bază în dulapul oricărui bărbat.

ADVERTISEMENT

„Sneakerșii pot fi purtați la costum dacă realitatea ta de zi cu zi acceptă această abordare. Dacă pleci cu prietena, cu copilul, cu soțul la o înghețată în weekend este acceptabil”, a mai spus Maurice.

ADVERTISEMENT