Life

Maurice Munteanu a dezvăluit că doar un bărbat din România merită titlul Bravo, ai stil: “Are eleganță seducătoare”

Maurice Munteanu a vorbit în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai" despre cel mai stilat bărbat din România care ar merita să câștige titlul Bravo, ai stil!
14.03.2022 | 09:40
Maurice Munteanu a dezvaluit ca doar un barbat din Romania merita titlul Bravo ai stil Are eleganta seducatoare
Maurice Munteanu a dezvăluit că doar un bărbat din România merită titlul Bravo, ai stil. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Juratul de la “Bravo, ai stil!” a fost provocat în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” să răspundă celor mai dure întrebări. Acesta a fost întrebat cărui bărbat din România i-ar acorda titlul la Bravo, ai stil, iar răspunsul lui i-a uimit poate pe mulți.

Maurice Munteanu a dezvăluit că doar un bărbat din România merită titlul Bravo, ai stil: “Are eleganță seducătoare”

Maurice Munteanu face parte de șapte sezoane din juriul emisiunii “Bravo, ai stil!” și este extrem de îndrăgit de public. Fashion editorul a fost extrem de sincer în discuția cu Denise Rifai în cadrul emisiunii “40 de întrebări” și a acceptat să spună care este cel mai stilat bărbat din România căruia el i-ar acorda titlul Bravo, ai stil!

ADVERTISEMENT

Poate spre surprinderea unora, răspunsul acestuia a fost Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Austria.

Maurice Munteanu spune că acesta este un bărbat foarte elegant cu un simț al umorului dezvoltat.

“Emil Hurezeanu. Este personajul care la ora actuala mă fascinează. Îmi place să-l urmăresc, mi se pare că are un umor teribil, mă face să râd și asta e o chestie foarte importantă pentru mine.

ADVERTISEMENT

Arată așa cum ar trebui să arate un bărbat de vârsta lui, cu preocupările lui. I se citește pe față absolut tot ce a trăit, tot ce trăiește, are un tip de eleganță interbelică pe care o găsesc seducătoare. Și atunci, da, cred că Emil Hurezeanu este câștigătorul.”, a spus Maurice Munteanu în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. 

Fashion editorul a făcut câteva comentarii și despre stilul vestimentar al româncelor. După părerea sa, acestea se îmbracă destul de bine, dar mai au de lucrat la acest capitol.

ADVERTISEMENT

“Văd în permanență copii de 17, 18, 19 ani care arată ca oriunde, ca la Londra, ca la Paris, ca la Berlin. E o chestie pozitivă și un semn bun, că am recuperat acest timp distrus cumva de Comunism. Moda are strict legătură cu ce ni se întâmplă în plan spiritual, politic, social”, a mai spus Maurice Munteanu.