Life

Maurice Munteanu, dezamăgit de o concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Ce a remarcat juratul la ea

Maurice Munteanu, unul dintre cei mai vocali jurați de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, a analizat extrem de minuțios ținuta propusă de una dintre concurente.
17.11.2021 | 20:03
Maurice Munteanu dezamagit de o concurenta de la Bravo ai stil Celebrities Ce a remarcat juratul la ea
ADVERTISEMENT

Creatorul de modă se arată complet dezamăgit de vestimentația cu care ajunge în platoul de la Kanal D una dintre vedetele care au acceptat provocarea producătorilor.

Designerul a remarcat mai multe aspecte la ținuta concurentei de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și spune că întreaga costumație a fost realizată pe fugă.

ADVERTISEMENT

Acestea fiind spune Maurice Munteanu nu se arată mulțumit de eforturile depuse de vedetă, care nu a „îmbinat” cum trebuie elementele.

Maurice Munteanu, atent la fiecare detaliu la Bravo, ai stil! Celebrities. Cum a fost taxată o concurentă

Ți-ai pus inelul de friptură? Foarte frumoasă poșeta, îmi place cum vine cu acești ciorapi și îmi place combinația foarte mult dintre poșetă și pantofi.

ADVERTISEMENT

Dar ce ne facem cu acei pantaloni transformați în turban și ce ne mai facem cu cureaua care nu are nicio legătură cu stylingul propus de matale în seara aceasta?

Interesant e, dar nu e și «glajbitor»”, este comentariul făcut de Maurice Munteanu la adresa unei concurente de la Kanal D, după cum apare pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut cine este vedeta care nu l-a dat pe spate pe juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și care sunt ținutele purtate de celelalte participante.

Mai multe detalii vor fi aflate în cursul serii de miercuri, 17 noiembrie 2021, când emisiunea moderată de Ilinca Vandici revine pe post, de la ora 22:30.

ADVERTISEMENT

Show-ul de modă și stil se difuzează de miercuri până vineri la ora menționată mai devreme, în timp ce sâmbăta, când are loc gala săptămânală, fanii o pot urmări de la ora 22:00.

Maurice Munteanu, dur cu concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities

Maurice Munteanu nu le atrage atenția concurentelor pentru prima oară. Juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” spune verde-n față tot ce gândește.

Vedeta a taxat-o în trecut pe cântăreața Anda Adam, care nu s-a arătat mulțumită de criticile primite. Artista l-a făcut să-și piardă cumpătul și să părăsească platoul de filmare.

Episodul cu fosta iubită a lui Victor Slav l-a făcut să pară unul dintre cei mai duri de la masa juriului de la Kanal D, după ce blondina a spus că afirmațiile vedetei nu sunt coerente.

ADVERTISEMENT