Life

Maurice Munteanu, dezvăluiri despre perioada în care a fost Miss Travesty și consumul de alcool, în emisiunea lui Denise Rifai

Maurice Munteanu are o viață de poveste, una pe care o va expune fără perdea în cel mai nou interviu pe care i l-a luat Denise Rifai, prezentatoarea „40 de întrebări”.
10.03.2022 | 11:25
Maurice Munteanu dezvaluiri despre perioada in care a fost Miss Travesty si consumul de alcool in emisiunea lui Denise Rifai
Maurice Munteanu, invitat în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Foto: Youtube
ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu a acceptat provocarea de a răspunde celor mai dure întrebări puse de Denise Rifai. Juratul de la Bravo, ai stil este noul invitat al emisiunii „40 de întrebări”, care va fi difuzată pe 13 martie de la ora 22:30.

Maurice Munteanu, invitat la 40 de întrebări cu Denise Rifai

Celebrul fashionist are o poveste de viață după care s-ar putea face un film. Marius Munteanu, cunoscut sub numele de scenă Maurice, a vorbit despre perioada în care a fost timp de doi ani la rând Miss Travesty România, dar și despre modă, problemele cu alcoolul și modul în care se distrează în timpul liber, când nu-l vede nimeni.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai s-a înarmat cu cele mai interesante întrebări și va arăta publicului larg o altă fațetă a juratului concursului de fashion de la Kanal D. Pe lângă întrebările despre show-ul tv care a lansat o serie de vedete, Maurice a vorbit și despre viața sa personală, una destul de palpitantă.

„Ai făcut pe tocuri primul pas spre celebritate?”, este una dintre cele 40 de întrebări puse de Denise Rifai. Maurice a oferit un răspuns care i-a uimit pe toți: „Să nu uităm 2 ani de zile consecutiv am fost Miss Travesty România”.

ADVERTISEMENT

Maurice va dezvolta acest răspuns în cadrul show-ului, dar nu este singura curiozitate legată de viața lui. „Câștigă bine un fashion editor?”, „Ce este luxul pentru Maurice Munteanu?”, „De când nu-ți mai îneci demonii în alcool?”, sunt alte câteva întrebări la care Maurice va răspunde în fața lui Denise Rifai.

„Eu am pierdut acest tren”

Colegul de televiziune al Ralucăi Bădulescu a recunoscut, printre altele, că se distrează pe manele, la petreceri. A nominalizat și una dintre melodiile pe care a dansat frecvent în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

„Toate diamantele sau ceva de genul ăsta, Luis Gabriel”, a răspuns Maurice. Denise l-a întrebat și dacă își dorește să aibă un copil. Această întrebare l-a emoționat nițel pe fashionist. „Eu am pierdut acest tren. Nu am niciun fel de regret”, a declarat Munteanu.