Life

Maurice Munteanu, dezvăluiri despre Răzvan Ciobanu, la mai bine de trei ani de la moartea designerului: “S-au întâmplat foarte multe chestii amuzante”

Maurice Munteanu a făcut dezvăluiri despre Răzvan Ciobanu, la mai bine de trei ani de la moartea regretatului designer vestimentar.
29.09.2022 | 16:46
Maurice Munteanu dezvaluiri despre Razvan Ciobanu la mai bine de trei ani de la moartea designerului Sau intamplat foarte multe chestii amuzante
Maurice Munteanu, dezvăluiri despre Răzvan Ciobanu. Sursa foto: kanald,ro
ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu a făcut dezvăluiri despre Răzvan Ciobanu, care s-a stins din viață în 2019. Cei doi au fost foarte buni prieteni, dar și colegi la Kanal D.

Maurice Munteanu, dezvăluiri despre Răzvan Ciobanu, la mai bine de trei ani de la moartea designerului

Juratului de la Bravo, ai stil! Celebrities îi este și acum foarte dor de Răzvan Ciobanu, care a decedat acum mai bine de trei ani în urma unui accident de mașină.

ADVERTISEMENT

Regretatul designer nu a fost uitat de prietenii săi, iar Maurice Munteanu își amintește de petrecerile la care mergeau împreună.

Maurice Munteanu spune că nu l-a visat recent pe Răzvan Ciobanu, însă își aduce aminte cu drag de momentele amuzante petrecute împreună.

ADVERTISEMENT

“Nu l-am mai visat pe Răzvan dar ne-am adus aminte recent, eu și o prietenă, acum câteva zile, de o petrecere care a avut loc acum douăzeci și ceva de ani, unde s-au întâmplat foarte multe chestii amuzante.

În seara respectivă, Răzvan făcea parte din invitați, așa că am rememorat câteva momente funny pe care nu puteam să le uitam! Sper să fie bine acolo unde este!

ADVERTISEMENT

Răzvan era un spirit viu, era un tip extrem de creativ care din păcate nu a reușit să pună frână emoționalului și emoționalul a reușit să îl dea peste cap.”, a declarat Maurice Munteanu pentru click.ro.

Răzvan Ciobanu a fost jurat al emisiunii Bravo, ai stil! în primele trei sezoane, alături de Iulia Albu, Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT

Mama lui Răzvan Ciobanu, marcată de moartea bruscă a fiului ei

Elena Ciobanu, mama regretatului creator de modă, trece printr-o perioadă foarte grea. Anul acesta, femeia a rămas văduvă după ce tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit în ziua de 22 august.

Bărbatul avea probleme de sănătate și a suferit și o operație pe cord deschis la un moment dat. În plus, durerea pierderii lui Răzvan Ciobanu l-a marcat profund.

“Momentan este foarte greu. Trec printr-o perioada fără cuvinte. Cum pot să mă simt după ce am pierdut băiatul și acum soțul? Este o perioadă foarte dificilă pentru mine.”, a mărturisit mama designerului pentru sursa citată.

Răzvan Ciobanu a murit în urma unui accident de mașină pe 29 aprilie 2019, la doar 43 de ani. Designerul se întorcea de mare, iar impactul s-a petrecut la intrarea în localitatea Săcele, județul Constanța.

ADVERTISEMENT