Life

Maurice Munteanu, laude pentru Gina Pistol și Smiley: “Îmi place că nu e încoțopenită”

Maurice Munteanu are doar cuvinte de laudă pentru Gina Pistol și Smiley. Ce a spus juratul de la Bravo, ai stil! despre cei doi?
02.06.2023 | 07:23
Maurice Munteanu laude pentru Gina Pistol si Smiley Imi place ca nu e incotopenita
Maurice Munteanu, laude pentru Gina Pistol și Smiley. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley au primit doar laude din partea lui Maurice Munteanu. Celebrul critic de modă, care de altfel este și jurat al emisiunii Bravo, ai stil! de la Kanal D, a fost mulțumit de vestimentația celor doi de la nuntă.

Gina Pistol și Smiley, lăudați de Maurice Munteanu

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit weekend-ul trecut într-un cadru de vis. Ea a optat pentru două rochii de mireasă superbe, în timp ce el a avut un costum de mire cât se poate de lejer, care i-a impresionat pe mulți.

ADVERTISEMENT

Numeroase vedete au fost prezente la cel mai important moment din viața celor doi. Inclusiv cei doi jurați de la Chefi la Cuțite, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost alături de ei, dar și nume cunoscute precum Delia sau Adelina Pestrițu.

Iată că și Maurice Munteanu a aruncat o privire atentă la ținutele purtate de Gina Pistol și Smiley în ziua cea mare. Criticul de modă spune că cei doi s-au îmbrăcat ”drăguț” și că au arătat cât se poate de ”civilizat”.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește rochia purtată de vedetă, aceasta a fost către o zonă ”romantică” și i s-a potrivit de minune. Maurice Munteanu a mai adăugat că îi place faptul că Gina Pistol nu este ”încoțopenită” și că a părut cât se poate de relaxată alături de soțul ei.

”Sunt drăguțe, arată civilizat. Rochia e într-o zonă romantică, o abordare boho chic, i se potrivește Ginei. Îmi place că nu e încoțopenită, că nu e prea montată, mi se pare relaxată. Amândoi au o abordare relaxată, fresh, sunt mișto”, a spus criticul de modă, pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Părinții lui Smiley, apariție de senzația la nunta celor doi

Menționăm că nu doar cele două vedete au avut ținute aparte. La rândul lor, părinții lui Smiley au fost cât se poate de eleganți la nunta fiului lor. Inclusiv fratele arestului a fost prezent acolo, alături de alte nume importante.

Și Andreea Esca a avut de asemenea o îmbrăcăminte cât se poate de elegantă. Se poate spune deci că Gina Pistol și Smiley au reușit să organizeze evenimentul anului până acum. Fiecare detaliu a fost atent ales și apreciat de fiecare persoană în parte.

ADVERTISEMENT

Inclusiv fiica cuplului a arătat impecabil, precum o prințesă. De asemenea, nu puțini sunt cei care au rămas plăcut impresionați de ce au văzut acolo. Mai departe, cuplul urmează să se bucure de o lună de miere, primită cadou din partea nașilor.

ADVERTISEMENT