Life

Maurice Munteanu părăsește platoul Bravo, ai stil din cauza Andei Adam: „S-a întrecut măsura!”

Maurice Munteanu părăsește platoul Bravo, ai stil după o nouă discuție aprinsă cu Anda Adam.
05.11.2021 | 12:26
Maurice Munteanu paraseste platoul Bravo ai stil din cauza Andei Adam Sa intrecut masura
Maurice Munteanu părăsește platoul Bravo, ai stil în ediția din 5 noiembrie. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

De două ediții încoace, Maurice Munteanu de la Bravo, ai stil și Anda Adam sunt la cuțite. Conflictul dintre concurentă și jurat va atinge un nou punct culminant în ediția care va fi difuzată pe 5 noiembrie.

Cântăreața este nemulțumită de felul în care editorul de la revista Elle îi comentează și notează ținutele. L-a acuzat că nu este obiectiv în ceea ce o privește, iar de aici a început o adevărată dramă.

ADVERTISEMENT

Blondina susține că nu va permite nimănui să fie jignită, considerând nepotrivit tonul pe care juratul îl folosește atunci când i se adresează.
În noua ediție, care va fi difuzată vineri, 5 noiembrie, de la ora 22:30, tensiunea atinge cote nemaiîntâlnire în acest show.

Maurice Munteanu pleacă din platoul Bravo, ai stil după o nouă dispută cu Anda Adam

Maurice Munteanu părăsește la un moment dat platoul, sătul de atitudinea Andei Adam. Raluca Bădulescu remarcă faptul că în niciun sezon, nicio concurentă nu a reușit să-l scoată din sărite atât de tare pe fashionist.

ADVERTISEMENT

„De ce le iei personal?”, o întreabă Raluca Bădulescu pe artistă înainte ca lucrurile să escaladeze în platou.

„În momentul în care trebuie să îmi aleg o ținută, să vin în acest platou, am o problemă”, se apără Anda Adam, considerându-se o victimă a felului în care jurizează Maurice Munteanu.

ADVERTISEMENT

„Eu ți-am explicat. Ai spus că asculți, nu asculți nimic”, îi spune Maurice vedetei extrem de revoltat. Replica Andei pune și mai multă paie pe foc, clipă în care lucrurile nu mai pot fi controlate.

„S-a întrecut măsura!”

„Explicațiile tale nu sunt coerente”, îi spune cântăreața lui Maurice, enervându-l și mai tare.

ADVERTISEMENT

„Nimeni în 7 sezoane nu l-a scos pe Maurice din platou. Asta înseamnă că s-a întrecut măsura”, spune Raluca Bădulescu reproșându-i Andei că nu are o atitudine tocmai exemplară.

În ediția din 4 noiembrie, Maurice și artista au avut un schimb dur de replici. Juratul a ridicat tonul la concurentă și i-a spus că nu îi permite să îi pună la îndoială profesionalismul, pentru că el nu participă în acest concurs ca să se tragă de șireturi cu el.

Emisiunea Bravo, ai stil este difuzată de miercuri până vineri de la ora 22:30, la Kanal D. Sâmbăta, show-ul începe mai devreme, la ora 22:00. În fiecare gală, fetelor li se dă o anumită temă, iar jurații notează ținutele cu puncte de la 1 la 5, în loc de steluțe, așa cum se întâmplă în timpul săptămânii.

Concurenta cu cel mai mic punctaj și cele mai puține voturi din partea publicului părăsește concursul la finalul galei.

ADVERTISEMENT