Life

Maurice Munteanu s-a dezlănțuit la adresa Vivianei Sposub. Ce i-a reproșat juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities

Maurice Munteanu a luat-o la rost pe Viviana Sposub de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, după ce concurenta de la Kanal D a ezitat să vorbească despre ținuta sa.
15.01.2022 | 17:51
Maurice Munteanu sa dezlantuit la adresa Vivianei Sposub Ce ia reprosat juratul de la Bravo ai stil Celebrities
Maurice Munteanu, critici la adresa Vivianei Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumitul jurat și creator de modă s-a dezlănțuit la adresa iubitei lui George Burcea. Vedeta de la Kanal D i-a reproșat că nu este asumată și că nu dă numele designerului de unde și-a luat hainele.

Maurice Munteanu s-a arătat deranjat de momentul în care Viviana Sposub a ezitat să vorbească deschis despre designerul de la care a luat ținuta de culoare roșie.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea” a purtat o fustă și un sacou pentru a merge să îmblânzească urșii, ținuta fiind apreciată de jurații de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Maurice Munteanu, critici la adresa Vivianei Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities

Ținuta purtată de Viviana Sposub în ultima ediție a emisiunii moderate de Ilinca Vandici a primit trei steluțe, însă Maurice Munteanu nu a fost mulțumit per total.

ADVERTISEMENT

„Ce designer, dragă? Spune-i numele! E un designer român, trebuie să îi încurajăm! Să știe și lumea de existența lor.

Eu aș aprecia ca în momentul când purtați ceva, să știți cine le-a făcut. Dacă măcar ținutele pe care nu le faceți voi- și este evident că nu le faceți voi- măcar să știți ce purtați, măcar atât”, a declarat Maurice Munteanu, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Viviana Sposub nu a reacționat prea bine la comentariul făcut de juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities, care i-a reproșat că nu știe cine este persoana de la care a luat hainele.

Viviana Sposub, reacție dură după comentariul lui Maurice Munteanu

Fosta concurentă de la „Ferma. Orășeni vs Săteni” a reacționat extrem de dur când a fost acuzată că nu-și face singură hainele vestimentare pe care le îmbracă în show-ul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, frumoasa brunetă a mărturisit că știe ce designer poartă, doar că nu vrea să-i dea numele persoanei în cauză.

„Știu ce port, că lui îi voi vira banii la finalul emisiunii”, a adăugat Viviana Sposub de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, care una dintre preferatele juraților de la Kanal D.

Bruneta este catalogată ca fiind una dintre cele mai bune concurente din sezonul actual. Vedeta este clasată cel mai adesea pe locul patru, în timp ce primul loc este ocupat de Ruxi.

ADVERTISEMENT