Life

Maurice Munteanu susține că actorul Florin Zamfirescu l-a umilit în trecut: „Țin minte rușinea”

Maurice Munteanu a povestit prin ce umilințe a trecut când a vrut să dea la UNATC. Unul din cei care l-a pus la zid ar fi fost Florin Zamfirescu.
01.10.2022 | 15:41
Maurice Munteanu sustine ca actorul Florin Zamfirescu la umilit in trecut Tin minte rusinea
Maurice Munteanu spune că Florin Zamfirescu s-a legat de orientarea sa sexuală. Foto: Facebook/ România TV
ADVERTISEMENT

Maurice Munteanu nu-l are prea tare la inimă pe actorul Florin Zamfirescu! Asta deoarece atunci când era mai tânăr fusese umilit, susține el.

Maurice Munteanu, amintiri neplăcute cu Florin Zamfirescu

Juratul de la Bravo, ai stil Celebrities a scris un text amplu pe pagina sa de Facebook, după ce în ultimele zile a citit despre abuzurile care ar avea loc la UNATC. Colegul de emisiune al Ralucăi Bădulescu, editor al revistei ELLE, a vrut să își încerce norocul în lumea actoriei, unde a dat de Florin Zamfirescu, printre alții.

ADVERTISEMENT

Fashionistul a povestit pe rețeaua de socializare că nu poate uita niciodată prima întrevedere cu actorul extrem de iubit din cauza umilințelor la care ar fi fost supus de acesta.

Se pare că Maurice a avut de suferit din cauza orientării sale sexuale. Zamfirescu ar fi insistat cu întrebări despre viața sa intimă. Criticul de modă și-a făcut curaj și a scris despre rușinea pe care a simțit-o… Una pe care n-o poate uita nici până în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

„Țin minte prima întrebare pe care mi-a adresat-o Florin Zamfirescu la admitere – “ai prietenă?” – și, desigur, tot coșmarul declanșat ulterior de această întrebare. Dar și umilințele.

Și rușinea, și faptul că mă simțeam neputincios la cei 18 ani ai mei – “realizezi că asta e o problemă, nu?”. Pentru cine, mai exact, domnule Zamfirescu, este o problemă? Mi-am răspuns singur. M-a ajutat și abordarea auriferă a maestrului”, a scris Munteanu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Nu îl luați pe ăsta, că e homosexual”

„În timpul unei alte probe, fix în momentul monologului, Ion Cojar, care mă dorea la clasă, este abordat de un asistent. Eu aud ce îi spune asistentul – “nu îl luați pe ăsta, că e homosexual!”.

Repet – aveam 18 ani și mă aflam pe o scenă, în fața unei comisii de admitere. Și mi-am continuat proba. Deși aș fi preferat să mor. Dumneavoastră cum ați fi procedat?”, a completat Maurice.

ADVERTISEMENT

În postarea lui Maurice Munteanu a fost pomenit și Gelu Colceag, pe care o prietenă de-ale fashionistului l-a auzit spunând la un atelier că atâta vreme cât el va fi la UNATC Maurice nu va intra pentru că e homosexual.

 

 

ADVERTISEMENT