Life

Maurice Munteanu, umilit de Dana Budeanu. Ce a zis despre juratul Bravo, ai stil!: ”Piticule, ți-a rămas capul mare de la…”

Maurice Munteanu, criticat de Dana Budeanu. Ce a putut să spună renumitul designer despre vedeta emisiunii Bravo, ai stil!
10.05.2023 | 07:44
Maurice Munteanu umilit de Dana Budeanu Ce a zis despre juratul Bravo ai stil Piticule tia ramas capul mare de la
Maurice Munteanu, criticat de Dana Budeanu. Ce a putut să spună renumitul designer despre vedeta emisiunii Bravo, ai stil!. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscutul blogger, pe numele său real Marius Munteanu, a fost umilit de fosta soție a lui Radu Budeanu. Ce a zis despre juratul show-ului de modă și stil de la Kanal D2, prezentat de frumoasa Ilinca Vandici.

Maurice Munteanu, criticat de Dana Budeanu. Ce a putut să spună renumitul designer despre vedeta emisiunii Bravo, ai stil!

Maurice Munteanu a fost aspru criticat de Dana Budeanu. Renumitul designer a distribuit un mesaj pe social media în care vorbește despre vedeta emisiunii Bravo, ai stil de la Kanal D2 și jurizările pe care le face acesta.

ADVERTISEMENT

Stilista nu este deloc mulțumită de remarcile pe care le face bloggerul în vârstă de 45 de ani. În plus, frumoasa șatenă îl ridiculizează și îl face „pitic”, legându-se și de locuința pe care vedeta o deține în Capitală.

„Băi feshânistule pitic vezi că ți-a rămas capu mare dă la Ozămpic! Lasă-ne cu sonsonsontimetră și cu harnelile despre înalta societate. Vezi că ți-ai tras perete în garsonieră, Mariusică din Militari. 

ADVERTISEMENT

Lasă-ne cu moda”, este mesajul transmis de Dana Budeanu pe contul personal de Instagram în care vorbește despre juratul de la Bravo, ai stil. Postarea a adunat până acum peste 870 de aprecieri de la fanii vedetei.

Dana Budeanu îl demască pe Maurice Munteanu

Dana Budeanu îl demască pe Maurice Munteanu legat de metoda prin care a eliminat kilogramele în plus. Vedeta de la Kanal D2 a luat măsuri drastice în ultima perioadă și a slăbit 23 de kilograme fără niciun fel de operație.

ADVERTISEMENT

Despre această modificare bruscă stilista susține că bloggerul a apelat la un medicament injectabil, numit Ozempic, care reduce cantitatea de zahăr din sânge și favorizează scăderea rapidă și constantă în greutate.

Acesta este, de fapt, indicat persoanelor care suferă de diabet zaharat tip II, dar asta nu le împiedică pe vedete să-l folosească. Din păcate, medicamentul are reacții adverse, cum ar fi: greață, vărsături, scaune diareice, dureri abdominale sau constipație.

ADVERTISEMENT

„Colegii noștri de la secțiile de gastroenterologie sunt asaltați în ultima perioadă de o serie de persoane aparent sănătoase, dar cu episoade de pancreatită acută, în urma administrării acestui tratament. 

Majoritatea se înscriu, într-adevăr, în segmentul de vârstă între 35 și 45 de ani, unii dintre ei, într-adevăr, cu obezitate, alții doar cu suprapondere”, a declarat medicul diabetolog Anca Pantea-Stoian pentru digi24.ro.

ADVERTISEMENT