Sport

Mauricio Pochettino a lămurit situația lui Sergio Ramos: „El nu mai este la nivelul din 2014! Trebuie să înțeleagă asta”

Mauricio Pochettino a lămurit situația lui Sergio Ramos.
06.10.2021 | 22:23
Mauricio Pochettino a lamurit situatia lui Sergio Ramos El nu mai este la nivelul din 2014 Trebuie sa inteleaga asta
ADVERTISEMENT

Sergio Ramos a fost adus în vară de PSG, liber de contract după despărțirea de Real Madrid, iar fanii vicecampioanei Franței se întreabă de ce încă nu l-au văzut la treabă pe fostul căpitan al madrilenilor.

Mauricio Pochettino a vorbit despre Sergio Ramos și a explicat că fundașul nu este la nivelul optim de pregătire și din acest motiv nu l-a folosit până acum, el venind accidentat de la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Mauricio Pochettino a lămurit situația lui Sergio Ramos

Mauricio Pochettino a lămurit situația lui Sergio Ramos, explicând de ce fostul căpitan al lui Real Madrid încă nu a apucat să joace niciun minut pentru PSG:

„Realitatea este că Sergio Ramos este diferit față de cum era în 2014. Trebuie să înțeleagă și el asta. Nici Messi și Neymar nu mai sunt la fel, e normal.

ADVERTISEMENT

Acești fotbaliști sunt mari campioni, dar trebuie să se obișnuiască cu realitatea. Cu toții avem în vedere că au fost cei mai buni, dar trebuie să fie la nivelul lor cel mai bun din acest moment”.

„Ei se raportează mereu la ce au făcut, e nevoie să vadă ce pot face cel mai bine acum”, a mai spus antrenorul vicecampioanei Franței, pentru Movistar+.

ADVERTISEMENT
  • 35 de ani are Sergio Ramos

„Mbappe e tânăr, dar matur în gândire!”

Mauricio Pochettino a continuat și a vorbit despre Kylian Mbappe, care a recunoscut că își dorește să plece de la PSG, dar și despre Lionel Messi, care a avut recent o reacție nervoasă după ce a fost schimbat în timpul unui meci din Ligue 1:

„Am văzut întotdeauna clubul ferm în această privință. Ideea a fost ca el să continue cu noi și l-am văzut pe Mbappe calm. Este un mare profesionist, un băiat inteligent, e tânăr, dar e matur în gândire.

ADVERTISEMENT

Ca fotbalist, este extraordinar, e deja campion mondial. El este prezentul și viitorul. Este o figură mondială. Probabil cel mai bun din toate timpurile.

Să îl avem pe Leo în fotbal a fost un dar al vieții. Nimeni nu se aștepta la plecarea lui de la Barcelona, ​​nici măcar el”.

„Președintele Leonardo și clubul, în general, au făcut o treabă excelentă pentru a-l aduce pe Messi. A creat așteptări enorme la Paris și în întreaga lume. Îmi place naturalețea lui și sentimentul că trebuie să înapoieze dragostea pe care a primit-o”, a mai spus Mauricio Pochettino.

  • 10.000.000 de euro este cota de piață a lui Sergio Ramos, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT