Sport

Mauricio Pochettino menține suspansul, după întâlnirea cu un fan al lui Manchester United: „E ok, semnez”. Foto

Mauricio Pochettino rămâne pe lista lui Manchester United ca posibil înlocuitor al lui Ole Gunnar Solskjaer, iar argentinianul a comentat interesul „diavolilor” la finalul meciului cu Manchester City.
25.11.2021 | 11:08
Mauricio Pochettino mentine suspansul dupa intalnirea cu un fan al lui Manchester United E ok semnez Foto
ADVERTISEMENT

Mauricio Pochettino a avut o zi plină la Manchester, înaintea duelului dintre City și Paris Saint-Germain. Pe teren, lucrurile nu au mers așa cum se aștepta tehnicianul argentinian. Francezii au pierdut cu 1-2 și au ratat șansa de a încheia pe primul loc grupa A.

Lui Pochettino gândul nu îi stă însă numai la PSG. Odată cu demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer de la Manchester United, argentinianul e asaltat cu întrebări legate de o posibilă trecere pe Old Trafford, având în vedere că e dorit cu insistență pe „Teatrul Viselor”, el fiind preferatul lui Sir Alex Ferguson, om determinant și în revenirea lui Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Mauricio Pochettino se gândește la Manchester United? Ce a făcut în ziua meciului Manchester City – PSG

În ziua meciului de pe Ettihad, „Poch” nu a scăpat de „diavolii roșii” nici la hotelul în care era cazată vicecampioana Franței. Argentinianul a fost întâmpinat de un fan al United, care l-a rugat să îi dea autograf chiar pe tricoul de joc al englezilor.

„Ne-am întâlnit cu Pochettino. Fiul meu avea carnețelul pentru autografe pregătit, dar m-am gândit că poate îl convingem să semneze un tricou cu Man United.

ADVERTISEMENT

Lângă Poch era un oficial al lui PSG, care ne a spus ‘îmi pare rău, dar e un tricoul cu Manchester United. Nu îl poate semna’.

Pochettino a intervenit însă și i-a zis ‘E în regulă, îl semnez’. Deși i s-a spus că nu are voie, tot l-a semnat. Chiar nu mă așteptam să îl semneze. I-am spus fiului meu ‘pune tricoul lângă carnețeul pentru autografe și vezi ce se întâmplă’”, a declarat suporterul lui United, pentru talkSPORT.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Pochettino la conferința de presă de după Man City – PSG 2-1

Mauricio Pochettino mai are contract cu Paris Saint-Germain până în vara lui 2024 și este foarte greu de luat de pe Parc des Princes, iar clauza sa de reziliere este una de aproximativ 12 milioane de euro.

La finalul meciului pierdut de PSG, scor 1-2, cu City, Pochettino nu a scăpat de întrebările legate de posibila plecare la United, dar a evitat să dea un răspuns concret.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii știu foarte bine situația mea, la fel precum știu situația lor. Activăm într-o industrie în care zvonurile sunt des întâlnite”, a declarat argentinianul, la conferință.

Argentinianul e sfătuit să plece de la Paris

Unul dintre marii rivali ai lui Manchester United, Jamie Carragher, îl sfătuiește pe Mauricio Pochettino să plece de la PSG, chiar dacă acest lucru ar însemna trecerea sa pe Old Trafford. Fostul fundaș al lui Liverpool consideră că argentinianul nu are nicio șansă la Paris, din cauza stilului ultra ofensiv al vicecampioanei Franței.

„Pochettino trebuie să plece cât mai repede de la PSG. Dacă are ofertă de la Manchester United, să plece acum! De ce? Din cauza celor trei staruri din atac (n.r. – Mbappe, Messi, Neymar)”, a declarat Carragher.

Cuvintele lui Carragher au fost susținute de un alt adversar al „diavolilor”, fostul „tunar” Thieyry Henry.

„Dacă vrei să iei Liga Campionilor, nu te poți apăra cu șapte jucători. E imposibil, nu contează cine ești. Fundașii laterali sunt expuși. Sunt situații de 3 vs. 1 sau 3 vs. 2 aproape de fiecare dată.

Echipele din Franța nu o poate expune pe PSG, dar cineva ca Man City poate. Pochettino nu poate fi Pochettino cel real cu această echipă”, a adăugat Henry.

ADVERTISEMENT