Sport

Mauricio Pochettino, avertizat înainte de PSG – Manchester City: „Va veni Zidane!” / „Îi e greu să gestioneze vestiarul!”

Mauricio Pochettino a fost avertizat înainte de PSG - Manchester City.
28.09.2021 | 19:38
Mauricio Pochettino avertizat inainte de PSG  Manchester City Va veni Zidane  Ii e greu sa gestioneze vestiarul
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu și Gabi Balint nu cred în potențialul lui Mauricio Pochettino de a gestiona vestiarul lui PSG, amintind de niște episoade recente pe care tehnicianul argentinian le-a trăit pe banca tehnică a vicecampioanei Franței.

Gabi Balint este convins că Mauricio Pochettino nu va termina sezonul tot pe banca tehnică a PSG-ului, în locul lui urmând să vină Zinedine Zidane, fostul antrenor al lui Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Mauricio Pochettino, avertizat înainte de PSG – Manchester City

Mauricio Pochettino a fost avertizat de Ilie Dumitrescu și Gabi Balint înainte de PSG-Manchester City: „Îți dai seama ce greu îi e lui Pochettino să gestioneze un astfel de vestiar, cu asemenea jucători.

Nici nu știi ce să alegi. City, de cealaltă parte, a început foarte bine, e foarte greu să le dai gol, rămân sus, se apără în haită”.

ADVERTISEMENT

„Pochettino are o misiune grea cu City, ești obligat să joci fără un atacant de careu, se supără jucătorii când sunt schimbați, dar e genul de meci pe care vreau să-l văd.

Pochettino l-a dorit mult pe Kane, toată vara a încercat să-l ia”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că va veni Zidane!”

Gabi Balint a fost tranșant în privința lui Mauricio Pochettino și este sigur că acesta va fi înlocuit în scurt timp de Zinedine Zidane, care are deja o personalitate și ca antrenor, dar mai ales ca fost jucător și câștigător al Balonului de Aur, ceea ce poate să îi disciplineze pe superstarurile parizieinilor, vorbind și despre supărarea lui Mbappe pe Neymar de la ultimul meci al PSG-ului.

„La niște jucători cu o astfel de personalitate e nevoie de altceva pentru a-i disciplina. Eu cred că va veni Zidane, o să vedeți. Uitați-vă și la clinciul dintre Neymar și Mbappe”, a declarat Gabi Balint.

ADVERTISEMENT

La partida dintre PSG și Montpellier, Kylian Mbappe a fost schimbat în minutul 87, iar jurnaliștii francezi au surprins o răbufnire a jucătorului, citind pe buze ce i-a transmis unui coleg.

„Nu-mi pasează ăla deloc și mie!”, a fost nemulțumirea lui Kylian Mbappe, care a arătat înspre Neymar, cel care într-adevăr nu-i pasase mingea la o situație bună a PSG-ului, care nu s-a concretizat cu un gol în cele din urmă, starul brazilian încercând să dribleze și portarul, fără rezultat însă.

  • 22 de ani are Kylian Mbappe
  • 160.000.000 de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT