Fotbal international

Mauricio Pochettino, finalist al Ligii Campionilor, printre favoriții la demitere. Cele mai tari glume după dezastrul lui Tottenham cu Bayern

02.10.2019 | 00:09
Mauricio Pochettino finalist al Ligii Campionilor printre favoritii la demitere Cele mai tari glume dupa dezastrul lui Tottenham cu Bayern
ADVERTISEMENT

Mauricio Pochettino, unul dintre cei mai în vogă antrenori din sezonul precedent, aflat la un moment dat pe lista celor de la Real Madrid, este printre antrenorii favoriți la demitere în acest start de sezon de Premier League.

UPDATE 2 octombrie, ora 00:15 / Au apărut primele glume după umilința trăită de Tottenham pe teren propriu. Câțiva suporteri îl dau exemplu pe Mauricio Pochettino despre cum se poate scoate Marea Britanie mult mai repede din Europa, în comparație cu Brexit-ul.

ADVERTISEMENT
Glume despre Pochettino
Glume despre Pochettino. Sursă foto: twitter
Glume despre Pochettino. Sursă foto: twitter
Glume despre Pochettino. Sursă foto: twitter
Glume despre Pochettino. Sursă foto: twitter
Glume despre Pochettino. Sursă foto: twitter

UPDATE 2 octombrie, ora 00:10 / În urma înfrângerii cu 2-7 în fața lui Bayern, Mauricio Pochettino are șanse mari să fie demis de conducerea lui Tottenham. Finalista Champions League din sezonul trecut a început bine meciul și a condus cu 1-0, însă bavarezii au revenit și au întors scorul.

Ponturi despre demiterea lui Pochettino. Sursă foto: twitter
Ponturi despre demiterea lui Pochettino. Sursă foto: twitter

Știre inițială:

Mauricio Pochettino, finalist al Ligii Campionilor cu Tottenham, printre ”favoriții” la demitere în Premier League

Mauricio Pochettino a avut un sezon 2018-2019 de excepție cu Tottenham pe plan extern. Echipa londoneză a avut un parcurs de vis în UEFA Champions League, acolo unde a jucat finala cu Liverpool, pierdută însă cu 0-2. Startul actualului sezon de Premier League pentru Tottenham este unul modest, echipa fiind în afara Top 6 după șapte etape. În aceste condiții, bookmakerii îi dau ”șanse” bune argentinianului de a fi demis.

ADVERTISEMENT

Într-o listă a antrenorilor din Anglia cu cele mai mari șanse de a fi destituiți, alcătuită de cei de la Ladbrokes, Mauricio Pochettino prinde podiumul, fiind la egalitate cu un alt antrenor care are un sezon modest, norvegianul de la Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer. Iată top 5 ”favoriți” la demitere în Premier League:

  1. Marco Silva (Everton), cotă 2,50
  2. Steve Bruce (Newcastle), cotă 5,00
  3. Ole Gunnar Solskjaer (Manchester United) și Mauricio Pochettino (Tottenham), cotă 7,00
  4. Quique Sanchez Flores (Watford), cotă 9,00
  5. Nuno Espirito Santo (Wolves), cotă 12
ADVERTISEMENT
Mauricio Pochettino, la Tottenham din 2014
Mauricio Pochettino, la Tottenham din 2014. Sursa foto: hepta.ro

Mauricio Pochettino, la Tottenham din 2014

În mai 2014, Mauricio Pochettino era instalat ca antrenor principal la gruparea londoneză. I-a condus pe Kane & compania în 255 de meciuri, din care a obținut 157 de victorii și 59 de remize. Alte 69 de meciuri au fost pierdute de Spurs cu Pochettino pe bancă.

  • 55,1% e rata de succes a lui Tottenham cu Mauricio Pochettino pe bancă în toate competițiile

Mauricio Pochettino nu are niciun trofeu câștigat pe banca celor de la Tottenham. Cel mai aproape a fost de Cupa Ligii Angliei în sezonul 2014-2015, eșec cu Manchester City în finală, și de trofeul Ligii Campionilor, eșec cu Liverpool în finala din sezonul 2018-2019.

ADVERTISEMENT