Premier League

Mauricio Pochettino la Manchester United?! Lista antrenorilor care îi pot lua locul lui Mourinho

05.10.2018 | 10:56
Mauricio Pochettino la Manchester United Lista antrenorilor care ii pot lua locul lui Mourinho
ADVERTISEMENT

Se mărește lista cu posibilii înlocuitori ai antrenorului Jose Mourinho la Manchester United. Zinedide Zidane este în continuare preferatul șefilor de pe Old Trafford, însă în atenția lor a intrat și tehnicianul lui Tottenham, Mauricio Pochettino. Vice-președintele executiv Ed Woodward are de luat o decizie foarte grea, după ce “diavolii” au avut în actuala stagiune cel mai slab start din ultimii 29 de ani.

Jose Mourinho a primit un ultimatum din partea conducerii clubului: bate pe Newcastle în acest weekend în Premier League sau pleacă de pe Old Trafford. Jurnaliștii britanici scriu că Mauricio Pochettino a intrat în atenția șefilor clubului și îl doresc pe banca tehnică doar în cazul în care nu vor putea obține semnătura lui Zinedine Zidane. Francezul este liber să semneze cu orice echipă, după ce și-a încheiat înțelegerea cu Real Madrid la finalul stagiunii precedente.

ADVERTISEMENT

Mauricio Pochettino este dorit la Manchester United în locul lui Jose Mourinho

Sunt șanse mult mai mari ca Manchester să îl numească antrenor pe Mauricio Pochettino în detrimentul lui Zinedine Zidane. Francezul a fost săptămâna trecută la Londra, însă nu a vorbit până acum despre preluarea clubului englez. În plus, ceilalți membrii din staff-ul lui Manchester nu ar fi total de acord cu aducerea antrenorului francez la club. Dacă ar alege să semneze cu Manchester United, Pochettino ar deveni dușmanul de moarte al fanilor lui Tottenham, club care i-a mărit considerabil salariul în vară.

Oricare dintre cei doi antrenori ar semna cu Manchester, ar avea o sarcină dificilă. Mulți jucători, inclusiv starurile Paul Pogba și Alexis Sanchez, sunt într-o formă deplorabilă. Echipa se află pe locul 10 în Premier League după 7 etape disputate, cu doar 10 puncte acumulate și a fost eliminată din Cupa Carabao de Derby County în urma executării loviturilor de departajare. În Champions League, Manchester United are 4 puncte după 2 etape.

ADVERTISEMENT