Sport

Mauricio Pochettino, prima reacție după scandalul cu Leo Messi: “Eu trebuie să iau decizii, fie că plac sau nu!” Ce i-a spus starul argentinian după meci. Video

Mauricio Pochettino a răspuns la cel mai fierbinte subiect în Ligue 1, disputa dintre el și Leo Messi, după PSG - Lyon 2-1.
20.09.2021 | 08:57
Mauricio Pochettino prima reactie dupa scandalul cu Leo Messi Eu trebuie sa iau decizii fie ca plac sau nu Ce ia spus starul argentinian dupa meci Video
ADVERTISEMENT

Cu Messi, Neymar și Mbappe titulari pentru prima dată împreună pe Parc de Princes, PSG a fost salvată de Icardi. Atacantul venit de la Inter Milano a marcat la ultima fază a partidei și a stabilit scorul final, 2-1 pentru parizieni.

Cel mai încins moment al partidei a venit în minutul 76, când Pochettino a decis să îl înlocuiască pe Leo Messi și să îl introducă pe Hakimi. Starul venit de la Barcelona a fost foarte nervos în momentul schimbării și chiar a refuzat să îi strângă mâna antrenorului său, venit să îl calmeze.

ADVERTISEMENT

Leo Messi, din nou prestație ștearsă pentru PSG. A fost furios când a văzut că Mauricio Pochettino a decis să îl schimbe

Leo Messi a avut o nouă prestație ștearsă și rămâne fără gol în tricoul lui PSG. A fost aproape în prima repriză, când a lovit bara din lovitură liberă. Apoi a ales să îl lase pe Neymar să execute o lovitură de pedeapsă pe care tot brazilianul o obținuse.

Totuși, Messi simțea că își mai putea ajuta echipa și nu și-a ascuns dezamăgirea în momentul schimbării. Ba chiar a continuat să gesticuleze în drum spre banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei, Mauricio Pochettino a încercat să aplaneze conflictul, ba chiar a precizat că Messi l-a asigurat că nu este nicio problemă între ei. Antrenorul argentinian spune că a ales să îl schimbe pe conaționalul său pentru a-l proteja de eventuale accidentări.

Mauricio Pochettino, prima reacție după scandalul cu Leo Messi. De ce l-a schimbat pe starul argentinian și ce i-a zis acesta la final

“Acestea sunt decizii pe care trebuie să le luăm pentru binele echipei. Toată lumea știe că avem jucători extrordinari, un lot excelent de 35 de fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Uneori aceste decizii dau rezultate, alteori nu. Dar de asta stăm în fața băncii și ne gândim la ce e de făcut. Trebuie să iau decizii, fie că plac sau nu. După meci, Messi mi-a spus că totul este OK”, a declarat Pochettino.

“Tripleta” Messi, Neymar, Mbappe a dat din nou rateuri, la fel ca în partida cu Club Brugge. Neymar a fost cel mai activ dintre cei trei și a marcat dintr-un penalty obținut tot de el. La 1-0 pentru Lyon, Messi a decis să îl lase pe bunul său prieten să execute. “Ney” acesta a transformat cu precizie.

ADVERTISEMENT

Metz – PSG, următoarea șansă pentru Messi să dea primul gol în tricoul parizienilor. Mbappe, huiduit de fani

Kylian Mbappe, integralist, a fost și el șters în partida cu Lyon. S-a scos totuși în prelungiri, cu o centrare perfectă la golul victoriei, marcat de Icardi. Fotbalistul dorit insistent de Real Madrid a fost fluierat de fanii parizieni înainte de meci. Aceștia îi reproșează atitudinea deloc cooperantă în negocierile pentru prelungirea contractului.

Este etapă intermediară programată în Franța, iar PSG va juca în deplasare pe terenul lui Metz. Partida este programată miercuri, 22 septembrie, de la ora 22:00. Messi, despre contractul căruia au apărut detalii uimitoare, va încerca să înscrie primul său gol la noua echipă.

După victoria cu Lyon, PSG își păstrează parcursul perfect în Ligue 1, după șase etape disputate. Parizienii sunt lideri în campionat, 18 puncte, urmați de Olympique Marseille, cu 13 puncte dar și un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT