Sport

Mauricio Pochettino rămâne ferm pe poziție. Ce spune despre plecarea lui Mbappe de la PSG

Tehnicianul vicecampioanei Franței a vorbit despre posibila plecare a lui Mbappe. Starul francez este dorit insistent de Florentino Perez la Real Madrid.
19.08.2021 | 20:20
Mauricio Pochettino ramane ferm pe pozitie Ce spune despre plecarea lui Mbappe de la PSG
ADVERTISEMENT

Deși presa internațională dă ca sigur transferul la Real Madrid în această vară, Mauricio Pochettino nici nu concepe să rămână fără Kylian Mbappe. Ba chiar afirmă răspicat că acesta va evolua pentru PSG cel puțin până la finalul stagiunii.

Venirea lui Lionel Messi a alimentat, însă, zvonurile privind despărțirea starului francez de echipa pentru care evoluează încă din 2018. Potrivit celor de la Marca, toate încercările șeicilor de a-l convinge să semneze prelungirea contractului scadent în vara anului viitor au fost până acum sortite eșecului.

ADVERTISEMENT

Pleacă Mbappe de la PSG? Mesajul ferm al lui Pochettino

Munceşte mult ca să aibă un sezon bun. Nu ne gândim la ce se spune de câteva săptămâni. Este jucătorul nostru şi îl văd rămânând în acest sezon pe care tocmai l-am început.

Sunt multe lucruri. Îmi place mult perioada asta (n.r. de mercato). O privesc cu plăcere. Este, dacă vreți, ca o partidă de fotbal. Se spun foarte multe lucruri.

ADVERTISEMENT

La experienţa pe care o am în fotbal, știu foarte bine că unele se întâmplă, altele nu. Kylian trebuie să rămână liniştit. Ăsta este lucrul cel mai important.

Trebuie să ştie ce va face şi ceea ce clubul vrea să facă. Este foarte calm şi concentrat pe meciul de mâine. Trebuie să luăm trei puncte la Brest”, a declarat Mauricio Pochettino în cadrul unei conferințe de presă, evitând să comenteze, însă, zvonul potrivit căruia Mbappe și-ar fi anunțat coechipierii că își dorește să plece de la PSG.

ADVERTISEMENT

Eu nu sunt în grupul de jucători. Iar discuţiile mele cu Kylian sunt despre fotbal. Mai are un an de contract dacă nu prelungeşte. Este jucătorul lui PSG”, a conchis tehnicianul vicecampioanei Franței.

Un star al Realului îl așteaptă cu brațele deschise pe Mbappe

Cât despre jucătorii Realului, ei bine, aceștia sunt extrem de entuziasmați la gândul că Mbappe li s-ar putea alătura chiar din această vară. Chestionat pe marginea subiectului, Toni Kroos a lăsat de înțeles că starul francez are șanse mari, odată cu venirea lui Messi la PSG, să evolueze pe Santiago Bernabeu.

ADVERTISEMENT

Vom vedea cum se va rezolva totul. Transferul (n.r. lui Messi la PSG) ar putea fi bun pentru noi, deoarece cel mai mare rival și-a pierdut cel mai bun jucător.

Și poate va rezulta ceva și mai bun din asta. Poate un anume jucător de la Paris ni se va alătura”, a declarat experimentatul mijlocaș al grupării blaugrana, într-un podcast realizat de fratele său.

ADVERTISEMENT