Fotbal international

Maurizio Sarri a debutat în Chelsea – Inter 1-1 la International Champions Cup. Video

29.07.2018 | 09:11
Maurizio Sarri a debutat in Chelsea  Inter 11 la International Champions Cup Video

Maurizio Sarri a debutat pe banca lui Chelsea în International Champions Cup în meciul cu Inter, disputat duminică la Nice, în Franţa. A fost o întâlnire între doi tehnicieni italieni, Sarri avându-l oponent pe Luciano Spalletti. Ambele echipe au arătat multe lucruri frumoase, lăudabil fiind jocul londonezilor la care fostul antrenor al lui Vlad Chiricheş la Napoli venind de puţin timp.

De la Chelsea au lipsit campionul mondial Olivier Giroud, precum şi ceilalţi jucători importanţi prezenţi la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia, precum belgienii Courtois şi Hazard şi brazilianul Willian. Acesta oricum nu mai intra în planurile lui Sarri chiar dacă ar fi revenit din vacanţă, întrucît londonezii şi Manchester United au ajuns la un acord de transfer, pentru suma de 75 milioane euro.

Maurizio Sarri a debutat în Chelsea – Inter 1-1. Jocul londonezilor, schimbat în bine

Chiar şi aşa Chelsea a arătat, mai ales în prima repriză, că a depăşit perioada de joc tern din epoca Antonio Conte. În echipă a revenit în centrul defensivei renegatul fundaş brazilian David Luiz, la mijloc s-a văzut clasa şi experienţa lui Fabregas pentru cele 45 de minute jucate, iar în atac Morata a redescoperit brusc drumul spre poartă. Logic, în minutul 8 Pedro a marcat simplu, din apropiere, după ce Handanovic respinsese şutul lui Morata.

Maurizio Sarri a debutat în Chelsea - Inter la International Champions Cup. Jocul s-a schimbat în bine în a doua parte pentru Inter, upă ce pe teren a intrat argentinianul Lautaro (foto)
Maurizio Sarri a debutat în Chelsea – Inter la International Champions Cup. Jocul s-a schimbat în bine în a doua parte pentru Inter

În a doua parte Spalletti l-a trimis pe teren pe argentinianul Lautaro în atac, în sprijinul compatriotului Icardi şi brusc Inter a devenit altă echipă. Lautaro promite a fi un jucător cheie alături de golgeterul Icardi. Spalletti l-a lăsat însă pe bancă tot meciul pe belgianul Nainggolan. Cele 90 de minute s-au încheiat fără învingător, după ce Gagliardini a restabilit egalitatea în poarta gaferului Argentinei la turneul final al CM, Willy Caballero. La lovituri de departajare Chelsea nu a ratat nimic, în schimb fundaşul sloven Skriniar a irosit una la Inter.