Maurizio Sarri ”a înnebunit” după o înfrângere cu Chelsea! ”Atitudinea lui a fost înfricoșătoare”

Valeriu Tache    Traian Terzian   
în Chelsea
11/12/2018, 08:59
Maurizio Sarri ”a înnebunit” după o înfrângere cu Chelsea! ”Atitudinea lui a fost înfricoșătoare” GALERIE FOTO
Maurizio Sarri ”a înnebunit” după înfrângerea suferită de Chelsea Londra pe terenul formației Wolverhampton Wanderers

Antrenorul Maurizio Sarri ”a înnebunit” după înfrângerea suferită de Chelsea Londra pe terenul formației Wolverhampton Wanderers. Fundașul londonezilor Antonio Rudiger a povestit ce s-a întâmplat în vestiar după acea întîlnire și care a fost reacția tehnicianului italian.

În urmă cu exact o săptămână, Chelsea Londra a pierdut în deplasare meciul cu Wolverhampton Wanderers din etapa cu numărul 15 din Premier League. Trupa lui Sarri a deschis scorul în prima repriză, dar în partea secundă gazdele au avut o revenire incredibilă și în final s-au impus cu 2-1.

Maurizio Sarri și-a speriat jucătorii după o înfrângere cu Chelsea: ”Parcă înnebunise”

”După meciul cu Wolverhampton Wanderers a fost înfricoșător, de-a dreptul terifiant. Părea că a înnebunit, dar avea dreptate. Era un joc pe care nu trebuia să-l pierdem”, a declarat Antonio Rudiger despre ce s-a întâmplat în vestiar după înfrângere și felul în care Maurizio Sarri și-a speriat jucătorii de la Chelsea Londra.

Maurizio Sarri este nemulțumit de jocul prestat de elevii săi
Maurizio Sarri este nemulțumit de jocul prestat de elevii săi

”A doua zi, însă, Sarri era foarte calm și știa clar ce are de spus. El a vorbit cu noi și ne-a făcut să înțelegem că trebuie să credem în noi înșine. El a vrut să abordăm meciul cu Manchester City cu convingerea că îl putem câștiga”, a mai spus fundașul german de la Chelsea Londra în presa engleză, citată de site-ul ilposticipo.it.

Raheem Sterling, victima rasismului pe Stamford Bridge

La sfârșitul săptămânii, Chelsea Londra a învins Manchester City cu scorul de 2-0 și i-a administrat campioanei en titre prima înfrângere din acest sezon de Premier League. De altfel, acest eșec a fost primul după opt luni în campionat pentru ”cetățeni”.

La partida care s-a disputat pe Stamford Bridge, atacantul formației Manchester City, Raheem Sterling, a primit insulte rasiste. Poliția a deschis imediat o anchetă, iar patru persoane au primit suspendări și nu vor mai putea intra pe stadioane pentru o perioadă.

Închide ×