Fotbal international

Maurizio Sarri, în pericol să fie demis de la Juventus după ultimele rezultate. Max Allegri, dorit înapoi de conducere

10.02.2020 | 18:26
Maurizio Sarri in pericol sa fie demis de la Juventus dupa ultimele rezultate Max Allegri dorit inapoi de conducere
ADVERTISEMENT

Juventus, campioana ultimelor opt sezoane din Serie A, are un sezon 2019-2020 cu probleme pe plan intern. ”Bătrâna Doamnă” are, în Inter și Lazio, două rivale care par să-i pună probleme pentru titlul cu numărul ”9”. În aceste condiții, presa din Italia anunță că șefii clubului se gândesc la o înlocuire a lui Sarri cu fostul antrenor, Allegri.

Maurizio Sarri poate fi demis de la Juventus după ultimele rezultate

După ce la un moment dat avea un avans liniștitor față de urmăritoarele Inter și Lazio, Juventus a pierdut ultimele două deplasări, scor 1-2, cu Napoli și Verona, iar campioana en-titre a căzut pe locul secund.

ADVERTISEMENT

În urma evoluțiilor dezamăgitoare din ultima perioadă, presa italiană a lansat o informație conform căreia postul lui Maurizio Sarri ar fi în pericol.

Potrivit celor de la La Repubblica, conducerea lui Juve, în frunte cu președintele Andrea Agnelli, iau serios un vedere demiterea lui Sarri și readucerea pe banca tehnică a lui Massimiliano Allegri.

ADVERTISEMENT

Allegri încă e antrenorul lui Juve în ”acte”

În sezonul trecut, la despărțirea de echipa din Torino, Allegri nu şi-a reziliat contractul cu campioana Italiei. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a anunţat că îşi doreşte un an de pauză, motiv pentru care a refuzat toate ofertele de care a avut parte.

Cluburi mari ale Europei, precum Barcelona, Real Madrid, PSG, Manchester United şi Tottenham sunt echipele despre care s-a spus că au fost la un moment dat interesate de serviciile lui Allegri.

ADVERTISEMENT

Juventus, 5 campionate consecutive în Serie A cu Allegri pe bancă

Cu Allegri pe bancă, Juventus a dominat ultimele sezoane din Serie A și a ajuns de două ori în finala UEFA Champions League.

Max Allegri a câștigat cinci titluri în ultimele cinci sezoane pe banca lui Juventus. Pe lista trofeelor obținute cu Juventus, italianul se mai poate lăuda cu patru Cupe şi doup Supercupe ale Italiei.

ADVERTISEMENT

După 23 de runde din actualul sezon, Juventus a adunat 54 de puncte, la fel ca Inter, dar golaverajul mai slab o plasează pe locul secund. Din spate, cu 53 de puncte, vine echipa lui Ștefan Radu, Lazio, trupă aflată într-o formă de zile mari.

  • 3 meciuri a pierdut Juventus în sezonul 2019-2020 din Serie A
ADVERTISEMENT
Tags: