Sport

Maurizio Sarri, nemulțumit după Lazio – CFR Cluj 1-0: “Am avut de-a face cu un arbitraj discutabil”

Maurizio Sarri a fost mulțumit de faptul că Lazio s-a impus în fața lui CFR Cluj, dar a considerat că arbitrajul a fost discutabil și lunga perioadă de joc în 10 va afecta echipa.
17.02.2023 | 09:03
Maurizio Sarri nemultumit dupa Lazio  CFR Cluj 10 Am avut dea face cu un arbitraj discutabil
Maurizio Sarri consideră că eliminarea lui Patric în meciul cu CFR Cluj o poate costa pe Lazio. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Chiar dacă a jucat în 10 din minutul 15, Lazio a izbutit să se impună în fața lui CFR Cluj (1-0) în  manșa tur a barajului din Conference League. A fost primul succes pentru formația italiană după o serie de patru jocuri în care nu obținuse decât două remize.

Maurizio Sarri crede că arbitrajul, pe care l-a considerat discutabil, o poate costa pe Lazio

Eliminarea prematură a lui Patric a fost punctul central al discursului de după meci al antrenorului lui Lazio, Maurizio Sarri. Acesta a scos în evidență faptul că echipa a reacționat bine, și-a creat ocazii, și s-a impus.

ADVERTISEMENT

Dar îi este teamă că din pricina arbitrajului englezului Pawson, pe care-l consideră discutabil, echipa sa va avea de suferit. În condițiile în care, în 10, a fost obligată la un efort suplimentar. Iar calendarul este extrem de încărcat.

”Am avut de-a face cu un arbitraj discutabil cel puțin. În ciuda acestui fapt, am avut capacitatea să facem un meci bun contra formației române.

ADVERTISEMENT

Ne pare însă rău că s-a dovedit a fi o partidă care poate costa foarte scump din punct de vedere fizic. Și aceasta în condițiile în care vom juca în 64 de ore.

Dar mă bucur că ne-am descurcat, nu am cedat inițiativa, și ne-am creat 3-4 ocazii de a înscrie. Immobile a marcat un gol dintr-o situație extrem de dificilă. Pentru că o astfel de minge, cum a avut el, nu este ușor de lovit cum a făcut-o el.

ADVERTISEMENT

Și jucătorii care au intrat au avut prestații bune, iar echipa și-a păstrat echilibrul și în inferioritate numerică. Și a izbutit să controleze jocul în pofida acestui fapt. 

Mă bucur pentru Gila, care a fost și el un exemplu de rezervă cu impact. Mario a intrat într-un moment dificil, dar a făcut-o excelent, cu determinare. S-a descurcat bine chiar dacă, spre final, am cedat inițiativa în fața atacanților lor.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, lui Marcos Antonio, cu siguranță, nu i-a convenit că a fost schimbat. Începuse bine și te supără când ieși. Și pentru antrenor nu este ușor să scoți pe cineva după 17 minute. Dar a înțeles că era în interesul echipei”, a spus Sarri pentru site-ul clubului.

ADVERTISEMENT